Виртуални огледи на имоти в Швеция

1г. Автор
виртуални огледи
В Швеция виртуалните огледи станаха неразделна част от пазара на имоти.

Навлизането на новите технологии на пазара на имоти стана неизбежно по време на пандемията от COVID-19.

Днес в Швеция виртуалните огледи са много често избирани, тъй като с тях хората пестят много време. Използването на очила за виртуална реалност и други инструменти за онлайн разглеждане на имотите позволява на купувачите за броени минути да отхвърлят жилища, които не отговарят на исканията им. Нещо, което без използването на технологиите би им отнело няколко дни за огледи. Едва след като купувачите бъдат заинтригувани от някое жилище настояват за физически оглед, за да влязат в имота и да почувстват дали той ще бъде новият им дом.

Използването на технологиите позволява излязъл на пазара апартамент да бъде огледан от много повече потенциални купувачи и то за броени минути. За това с традиционните огледи биха били необходими няколко седмици.

Например за продажба е пуснат апартамент от 43 кв. м в предградието на Стокхолм Брома. Той се продава на цена от 2,495 млн. шведски крони (255 хил. долара). След 15-минутен виртуален оглед 12 души са заявили, че ще предложат цена и ще участват в наддаване за апартамента. Като купувачите, които имат реален интерес към имота започват и физически огледи.Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Коментари от “Виртуални огледи на имоти в Швеция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *