Заповядайте на най-големия интерактивен форум в архитектурата и строителството “Лидерите, които строят”!

г. Автор
интерактивен форум

Този септември имате възможността да присъствате на най-големия интерактивен форум в архитектурата и строителството “Лидерите, които строят”.

На 28-ми и 29-ти септември Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) ще бъде домакин на това вълнуващото събитие.

Не изложение, а интерактивен форум, в който всички участници и гости могат да вземат активно участие!

Форумът има за цел да създаде интеракция между бъдещите специалисти и големите имена в строителството и архитектурата, чрез работилници, лекции, дискусионни панели с успешни личности от сферата в България и света.

Официален партньор на събитието е “Хоризонт Иванов”. На форума може да се срещнете с тях и с още над  30 компании от строителния сектор като Fibran, Barage, Elit, TAL Engineering, Nemetschek ,Chaos Group, GP Group, ГБС, Strabag,Schneider Electric, Wienerberger, Peri, Alukönigstahl, BS Group, МИКС КОНСТРЪКШЪН, Baumit, HTI, ЮРОКОМ, Hoval, Aeco Space, Red Vertex, Cosmoscube и др. на тяхната уникална интерактивна площ.

интерактивен форум

Всички щандове за провеждане на интеракциите ще бъдат изградени от велпапе и ще бъдат рециклирани след провеждането на форума. С отношение към природата, форумът ще бъде едно от първите изцяло екологични събития в България.

В централното фоайе ще ви очаква грандиозна дигитална VR кула, изцяло конструирана от СКЕЛЕ, която всеки ще може да посети.

Български и световни експерти 

Успоредно с интеракции по коридорите на университета в Аула Максима ще се провеждат дискусионни панели с фокус върху едни от най-актуалните теми в сферата на строителството и иновациите. Панелите ще съберат над 20 топ експерти. Гости ще бъдат имена като зам. кмета Генчо Керезов и Кристалин Чавдаров от “Аз мога тук и сега”, както и световни експерти от Турция и Дубай! 

Забавлявайте се с най-големите компании в сектора и открийте своя бъдещ работодател!Гости ще бъдат ученици, студенти, млади специалисти и хора от бизнеса. Младите специалисти ще могат да участват в интеракции, лекции и дискусии, ще имат възможност да се запознаят с бъдещия си работодател или да намерят своя мечтан екип!

При регистрация за събитието всеки посетител ще получи на място карта с всички интерактивни площи. Преминавайки през всяка площ на компания и решавайки задачата, тя ще му дава стикер, който той ще залепя на картата. Хората, които съберат всички стикери могат да участват в томбола с награди на 3 нива!

Всеки желаещ има възможността да присъства на събитието напълно безплатно

Единственото изискване е да заявите вашия билет и да получите своя индивидуален код за достъп. В деня на събитието той трябва да бъде показан на мястото на регистрация, за да получите вашия достъп до най-големия интерактивен форум в строителството и архитектурата.

Вижте подробния график на събитието.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *