Здравословен микроклимат с Sylithol Bio-Innenfarbe

г. Автор
интериорни бои Caparol

Силикатната боя Sylitol® Bio-Innenfarbe със своите минерални вещества отговаря на най-високите изисквания по отношение на екологичност и здравословен микроклимат в помещението.

Caparol e компанията, която първа въвежда нискоемисионни интериорни бои на пазара, още през 1985г.

интериорни бои CaparolSylithol Bio-Innenfarbe е интериорна боя с минимални емисии, без пластификатори, разтворители, консерванти и други елементи, които се отразяват негативно на здраве на човека. Без неприятни миризми и дразнещи изпарения. Отличена е със TÜV сертификат „Предназначен за алергични лица”, издаден от RW TÜV Essen.

С естествената си алкалност и висока пропускливост на водни пари тя намалява риска от заразяване с гъбички и други микроорганизми.

интериорни бои Caparol

Sylithol Bio-Innenfarbe притежава следните характеристики:

• Водоразредима;
• Без летливи органични съединения;
• Лесна за нанасяне;
• Добра покривост;
• Висок дифузионен капацитет Sd H2O < 0,02 m съгласно DIN EN 1062;
• Добър дифузионен капацитет;
• Тонира се в над 4 мл. цвята.

Sylithol Bio-Innenfarbe e идеалнa за употреба в помещения, които са обитавани от чувствителни хора, като детски стаи, дневни, спални и офис помещения, детски градини или училища.

Използването на екологични продукти е съзнателен избор, който става все по-широко разпространен. Положителните аспекти на Sylithol Bio-Innenfarbe оказват благотворно въздействие върху здравето на човека и планетата в средносрочен и дългосрочен план.

Caparol предлага иновативни и екологични продукти и системи, с които да оформите по най-добрия начин жилищното пространство и да създадете здравословен микро климат в помещението. За консултации посетете сайта им или официалния им шоурум, намиращ се в кв. Манастирски ливади-изток, бл. 19.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *