“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД Ви кани на обучителен семинар

г. Автор
zimmelrock

“Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД има удоволствието да представи на вниманието на всички ландшафтни архитекти целодневен ОБУЧИТЕЛЕН СЕМИНАР  на тема : „НЕДООЦЕНЕН БЕТОН – МОДЕРНИ И ЕКОЛОГИЧНИ РЕШЕНИЯ от Semmelrock“

Семинарът ще се проведе на 2 юни /петък/, от 10ч. до 15ч., в мострената градина на Semmelrock в с. Григорево, общ. Елин Пелин
SEMMELROCK-seminar
Семинарът включва теоретична и практическа част:

Теоретичната част: Презентация и обучение за планиране и строителство с продуктовата гама на фирма Земелрок щайн и дизайн. „Мултифункционално приложение на бетонови изделия“ – представяне на малка част от възможностите за изграждане на декоративни елементи и акценти подходящи за градини, тераси, площадки и др.

Практическата част: Посещение на производствената база на фирмата – обиколка на завода (около 40-60 минути) и практически опит с представените преди това продуктови решения. На разположение на участниците ще бъдат различни бетоннови изделия, с които могат да се изработят различни мултифункционални елементи за градина.

Предизвикателство: Всеки участник ще има възможността да разработи идея за декоративен градински елемент или нестандартно приложение на продуктите на фирмата в определен срок, който да е с параметри подходящи за мострената градина на фирмата. Най-добрите предложения ще бъдат реализирани и изложени в мострената градина на Земелрок, като името на авторът ще бъде изписано.

ВАЖНО: Необходима е регистрация до 25 май включително, но не по-късно, като се извършва чрез изпращане на трите имена, телефон за връзка на е-mail: darina.dimova@semmelrock.com.
За Ваше улеснение, приложено ще намерите регистрационна форма.
Успешно, регистриралите се участници ще получат Покана, с точната програма на мероприятието.
Участието в семинара е безплатно срещу регистрация, като всеки участник ще получи „Сертификат“.

Очакваме Ви! Побързайте, местата са ограничени!


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *