Браншове

Филтър

СТАТИИ

Актуални строителни статии в областта на строителството
Caparol Factory

Представяме ви ДАУ БЕНТА България – част от голямото семейство на DAW Germany

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД - CAPAROL

ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага на българския пазар висококачественитне продукти с марка CAPAROL. Интериорни и екстериорни бои, декоративни техники, подови покрития, топлоизолационни системи, системи за реновиране и защита на бетон

EVOMER tytan

Бърза система за реновация на плоски покриви – EVOMER

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

EVOMER e бързосъхнеща битумно-полимерна емулсия за грундиране на повърхности преди полагане на течни битумни хидроизолации и рулонни мушами.

selena

Селена Груп – добрият партньор в строителния бизнес

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Селена Груп е глобален производител и дистрибутор на широка гама строителна химия за професионалисти и домашни майстори. В групата влизат 30 компании, които разполагат с високотехнологични производствени предприятия, които произвеждат полиуретанови пяни, силикони и уплътнители, монтажни лепила, топлоизолационни и хидроизолационни материали и системи.

Casa Bella – бюджетни, но безкомпромисни решения за дома от Оргахим

г. Автор ОРГАХИМ АД

Марката Casa Bella се появи миналото лято с изцяло обновена визия и се утвърди като разумно решение когато бюджетът има значение, но компромисът с качеството е немислим. За една година Casa Bella вече има силно присъствие и в репертоара на професионалните майстори и бригади. Боите на Оргахим с марка Casa Bella се утвърдиха като предпочитани за боядисване и освежаване на обществени сгради, многоетажни сгради след завършен строеж. Новата Casa Bella е с модерна и атрактивна визия, подобрено качество и актуализирано портфолио на алкидната серия. В зависимост от потребностите си, клиентите могат да избират достъпни продукти от няколко основни потребителски категории.