Браншове

Филтър

СТАТИИ

Актуални строителни статии в областта на строителството
Баумит

Баумит инструменти за перфектната шпакловка

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

За да постигнем перфектно гладка шпаклована стена на първо място са ни неоходими качествена шпакловка и инструменти.

Магазини Градиво

Магазини Градиво с атрактивни предложения

г. Автор Топливо АД

В магазини Градиво все по-популярна и използвана става услугата за отдаване под наем на инструменти и машини.

магазини ГРАДИВО

Топливо АД стартира нова верига за строителни материали на дребно – магазини ГРАДИВО

г. Автор Топливо АД

Верига магазини ГРАДИВО - място, на което винаги ще може да получите професионален съвет, да откриете подходящи материали и инструменти за вашия конкретен случай.

В магазини Градиво може да намерите висококачествените инструменти на OX Tools

г. Автор Топливо АД

Висококачествените инструменти на OXTOOLS могат да бъдат намерени в магазини Градиво на Топливо АД, както и доставени във всеки обект на ТОПЛИВО АД или директно до клиента.

horman

Безопасност на труда в рамките на товарния пункт осигурена от Hörmann

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Професионалният съюз за търговия и дистрибуция на стоки (BGHW) дефинира стационарните товарни рампи и пунктовете за скачване като „гореща точка за злополуки в складовата логистика". Катастрофите на рампата могат да доведат до тежки злополуки. За да се предотврати това и да се минимизират рисковете, производителят на врати Hörmann разработи системата за блокиране на колелата MWB.

Акумулаторни машини – за вас, за вашите съседи и за околната среда

г. Автор ХУСКВАРНА БЪЛГАРИЯ

От 2012 г. Хускварна добавя нова гама машини – с акумулаторно захранване и производителност за професионално ползване. Mожете лесно да се грижите за градината си, използвайки акумулаторните машини на Хускварна, които елиминират вредните емисии, значително намаляват шума и вибрациите и необходимостта от поддръжка. Те притежават производителността на бензиновите машини, но работят без бензина! Работата с тях е тиха, удобна и ефективна. Високотехнологичните литиево-йонни батерии се зареждат и се сменят бързо. Една батерия може да се използва с различни машини.

Хускварна – пътуване в света на иновациите

г. Автор ХУСКВАРНА БЪЛГАРИЯ

С представянето на първия си моторен трион през 1959 г. Хускварна слага началото на нов стандарт в производството на дърводобивна техника. Единствените по рода си мощни и леки двигатели са вдъхновени от мотоциклетите. Започва пътуването в света на иновациите, което минава през антивибрационната система LowVib®, технологията X-Torq®, спирачката TrioBrake™, за да стигне до съвременните акумулаторни машини. Тези иновации, в комбинация с множество високотехнологични решения, осигуряват ефективната и надеждна работа на дърводобивната техника.