Браншове

СТАТИИ

Актуални строителни статии в областта на строителството
Baumit NHL

БАУМИТ NHL – варови продукти за възстановяване на исторически сгради

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

БАУМИТ NHL е система, особено подходяща за използване при създаването на продукти за реставриране на исторически сгради, включително паметници на културата.

клинкер

Система за полагане на клинкер от ARDEX и КЛИНКЕР-БГ

г. Автор АРДЕКС ЕООД

Клинкерът е подходящ за облицоване на помещения, изискващи устойчивост на изтъркване, като градински решения и облицовка на камини.

здравословно обитаване

Баумит и здравословното обитаване

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

От 25 години Баумит се занимава с темата „Здравословен живот“ и излиза на пазара с множество иновативни продукти. През 2015 г. Баумит стартира единствения в Европа изследователски парк ВИВА.

caparol

Carbon Edition – нови измерения за здравина и устойчивост на атмосферни влияния(Видео)

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД

С иновацията Carbon Edition®, CAPAROL поставя началото на ново поколение продукти с екстремна устойчивост на натоварване, дълготраен живот и прекрасна визия.

Deko-ORGAHIM

Свежи фасади за по-дълго време с DEKO professional полиуретанова нано мазилка с фибри

г. Автор ОРГАХИМ АД

DEKO professional ® полиуретанова нано мазилка с фибри се използва, както за финишно покритие на сертифицираната топлоизолационна система DEKOTHERM®, така и за нови повърхности или при реконструкция на стари сгради.

Caparol-Carbon-Edition

CAPAROL – концепция и решение за чиста и здрава фасада

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Продуктите с NQG Technology са клас А на Caparol според BFS и в комбинация с високоустойчиви неорганични пигменти осигуряват максимална стабилност на цвета и устойчивост във времето.

weber

Saint-Gobain Weber България с нов уебсайт и на нов адрес

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ

Освен значително подобрените функционалности и дизайн, Weber е една от първите компании в света, които си осигуряват изключителни права на домейн от първо ниво (top level domain) - www.bg.weber.

marisan

Екстериорни профили от HDPS/PU за пълно преобразяване на фасадата

г. Автор МАРИСАН И КОЛЕВ АД

Екстериорните профили от HDPS/PU на МАРИСАН предлагат широк набор от предложения и възможности за изпълнение дори и на най-специфичните и екстравагантни дизайн концепции.

baumit-Sanova

БАУМИТ САНОВА – продукти за здрави и красиви фасадни стени на историческите сгради

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

При санирането на исторически сгради използването на мазилки с високи якостни показатели се оказва недостатъчно. Това е така, защото водата и солите на повърхността и в почвата действат разрушително върху стените. Когато искаме да защитим тях и в частност мазилките от влиянието на тези два фактора, трябва да приложим системни решения. Една такава система е Баумит Санова.

KARE-TRAVERTIN-trakon

Декоративна мазилка с ефект „Tравертин” за фасадни и интериорни повърхности

г. Автор Тракон България ЕООД

THRAKON разработи декоративната система THRAVertine за ефектно оформление на всякакъв вид минерални повърхности при ново строителство и при реновация на съществуващи сгради.