Акустична изолация – Reynaers Aluminium предлага решение за вашия дом

г. Автор
Reynaers Aluminium

Материалът за вашите прозорци и врати трябва да отговаря напълно на стила на вашата сграда, както визуално, така и функционално. Освен нивото на изолация или прахово покритие, акустичният аспект на профилите силно зависи от местоположението на проекта. Reynaers Aluminium ви помага да се предпазите от нежелания шум в дома си.

Тъй като градовете привличат все повече и повече хора, а трафикът се влошава с всеки изминал ден, оптимизирането на акустичната изолация се превърна в решаваща необходимост. Акустичните характеристики на вашия дом се определят от строителните материали, както и от броя на отворяемостите в сградата.

Както въздухонепроницаемостта, така и акустичното остъкляване са от ключово значение, когато става въпрос за изолация. Но какво означават тези понятия? И как те влияят на избора ви на профили?

Reynaers Aluminium

Херметичност

Херметичността играе съществена роля в звукоизолацията. Всеки път, когато въздухът може да излезе, акустиката ще намалее. Ето защо Reynaers Aluminium оборудва всички свои системи с акустично уплътнение. Комбинирано с централното уплътнение, то гарантира превъзходна въздухоплътност. С акустичното уплътнение, скрито в профилите, може да се радвате на пълно спокойствие.

Нивото на изолация на алуминиевите системи Reynaers се определя от профилите, уплътненията и акустичното остъкляване.

Акустично остъкляване

Нашето иновативно акустично остъкляване ще увеличи още повече изолационната стойност. Асиметричният двоен стъклопакет с различна дебелина на стъклото отвътре и отвън намалява шума. Ламинираното вътрешно стъкло блокира още повече звук. Можете също така да инвестирате в ламинирано вътрешно стъкло със специално акустично PVB фолио. Въпреки че е скъп вариант, тази комбинация осигурява оптималнa защита от шум.

В Reynaers Aluminium ние разработваме авангардни решения с оптимална акустична изолация. Нашите алуминиеви профили не позволяват на топлината да излиза отвътре навън и свеждат шума до абсолютен минимум. Всичко, което остава да направите, е да се насладите на предимствата.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *