„Александър Електрик“ ЕООД  – сигурен партньор в електроизграждането

г. Автор
„Александър Електрик“ ЕООД

„Александър Електрик“ ЕООД е основана през 2008 година с основен предмет на дейност изграждане на електроинсталации. От тогава компанията е увеличила значително своя екип, механизацията и броя на предлаганите услуги.

Днес „Александър Електрик“ ЕООД предлага експертен опит в електроизграждането, пожароизвестяване, мълниезащитни и заземителни инсталации, КПА, озвучаване и оповестяване фотоволтаични централи и поддръжка на инсталации.

„Александър Електрик“ ЕООД

Ние държим на точността, личното отношение и лоялността, както към клиентите, така и към нашите служители. Имаме лидерски позиции в изграждането на индустриални и жилищни обекти. Това, което ни отличава от нашите конкуренти е възможността да изпълняваме всички видове инсталации. Инженерингът, който предлагаме се цени високо от нашите клиенти. Безкомпромисни сме по отношение на качеството на материалите и доставчиците, ангажираме се да предоставяме адекватни, оптимални решения, съобразени с желанията и нуждите на клиента.


„Александър Електрик“ ЕООД„Александър Електрик“ ЕООД

„Александър Електрик“ ЕООД е компания, която непрекъснато се старае да предоставя на клиентите най-доброто обслужване, което съчетава дългосрочен опит и инженерни иновации. Дигитализирахме максимално процесите на работа, като планиране на необходимите ресурси по обекти и автоматични рекапитулации на проекти. Сред дългосрочните задачи на целия екип са модерно, бързо, качествено и конкурентноспособно предлагане на нашите услуги и продукти и увеличаване на пазарния дял.


„Александър Електрик“ ЕООД„Александър Електрик“ ЕООД

Най-важното за „Александър Електрик“ ЕООД е да създава доверие. Доверието, съчетано с дългогодишен опит ни прави надежден партньор. Поемаме отговорности и предлагаме устойчиви решения, държим на качеството и сроковете. Ние не само поставяме цели, но и надминаваме очакванията.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *