All4Roof – първата по рода си онлайн платформа за покриви

г. Автор
All4Roof

Първата по рода си онлайн платформа в сегмент „Покриви“ –  “All4Roof”, представлява един своеобразен онлайн център. Тя е виртуално пространство, където имате възможността да управлявате процеса на изграждане или ремонт на покрив от планиране до завършване.

Всички необходими документи и снимков материал се качват в проекта Ви, достъпни са за Вас по всяко време и Ви предоставят възможност да заявите гаранциите, предоставени от Винербергер: 33-годишна гаранция за мразоустойчивост на керемидите и новата 20-годишна пълна гаранция на покривна система Tondach

Ограниченията, наложени от пандемията, ни накараха да търсим все по-голяма защита и уют под собствения си покрив. Това подтикна компанията Винербергер, в лицето на бранда Tondach, да създадат Гаранционнен регистър. Вписването на обект, преглед на необходимите документи за издаване на покривна гаранция, подписването, одобряването и издаването на сертификата се случва изцяло в дигитална среда. По този начин физически срещи стават ненужни и рисковете от живия контакт са избегнати. 

Направления и приложение

All4Roof

Гаранционен регистър

Тук се удостоверява целостта и безпроблемната функция на покривното покритие, като за целта се издава гаранционен сертификат. Търговската марка Tondach и професионализмът на полагачите обезпечават високо качеството. Всеки Полагач въвежда своите проекти тук. След като Винербергер провери коректността на подадените данни издава гаранционен сертификат за качество.

Клуб на професионалните Полагачи

All4Roof

За да гарантират сигурността и комфорта на своите клиенти тук се предлага регистър на професионалните майстори – обучени и сертифицирани от Винербергер да полагат покривни системи Tondach.

Калкулатор за покриви

All4Roof

Калкулаторът за покриви
е онлайн инструмент, който ще може да се ползва от професионалните полагачи, за да калкулират своите проекти. Инструментът ще бъде незаменим помощник при избора на най-подходящите продукти за съответния покрив спрямо наклона на покривните скатове, географското местоположение и действащите национални хармонизирани европейски стандарти. Полагачите ще имат възможността да предлагат системата на своите клиенти.


Професионална общност 

All4Roof

Идеята тук е Полагачите да разменят опит, да споделят експертиза, добри практики и първи да научават за всяка иновация на Винербергер.

Гаранционен регистър

България и Швейцария са първите две държави, които предоставят услугата Гаранционен регистър на своите клиенти и партньори в Европа. 

Гаранционният портал е насочен към професионалните полагачи – майстори с опит, които са членове на Програма Партньор, преминали са теоретично и практическо обучение за работа с продуктите Tondach и са взели успешно своя изпит. Те получават сертификат за успешно завършено обучение от Винербергер. След това те могат да бъдат регистрирани в портала като част от професионалното общество за полагане на покривни системи. До подписване на двустранно споразумение за сътрудничество се стига при наличие на желание за съвместна работа.

Всеки отделен проект ще притежава гаранционен сертификат от името на полагача и на Винербергер.

До порталът имат достъп само за оторизирани лица –  сертифицирани майстори на покриви от базата на Винербергер, който има съответната квалификация за изграждане на покриви Tondach и е обучен според стандартите на Винербергер.

За да имате достъп до платформата ALL4ROOF и да може да използвате всички функционалности е необходимо:

– Да станете част от Програма Партньор;
– Да преминете успешно обучение за работа с продуктите на Винербергер и да получите сертификат за обучението от тях.

All4Roof

Повече детайли как функционира и как изглежда порталът All4Roof може да намерите на фирмения сайт.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *