Алуминиеви външни врати ThermoSafe Decoral на Hörmann

г. Автор
Бранш: Врати
Hörmann
Алуминиевите външни врати ThermoSafe Decoral изглеждат особено модерни и придават индивидуален характер на къщата. Предлагат се общо 18 мотива и пет модерни декора.

Външната врата е визитната картичка на къщата и може да се превърне в истински хващащ окото елемент с необичаен дизайн. Това е възможно с новите алуминиеви външни врати ThermoSafe Decoral на Hörmann.

18 мотива и пет модерни декора придават на вашия дом индивидуален характер. Благодарение на стандартните профили на рамката в тъмночерно, както и на предлаганите като опция външни дръжки и апликации в тъмночерно, външните врати изглеждат особено модерни и елегантни.

Hörmann
Външните врати ThermoSafe Decoral на Hörmann се предлагат в петте модерни декора: цимент, ръждива патина, див дъб, дървесина за плевня и сива дървесина за плевня (от ляво на дясно).

Новите алуминиеви външни врати ThermoSafe Decoral се предлагат в петте декора цимент, ръждива патина, див дъб, дървесина за плевня и сива дървесина за плевня за избрани мотиви. Декорите се прехвърлят върху прахово боядисаната алуминиева повърхност на вратите по патентован метод за нанасяне на покрития. Свързаните профили на рамката са стандартно изпълнени в цвят RAL 9005 тъмночерен с фина структура. Съответните външни дръжки и външната розетка могат да бъдат избрани по избор в тъмночерен цвят. Възможен е и цвят от палитрата на RAL по ваш избор.

Hörmann
Декорите Decoral на Hörmann изглеждат особено елегантни със стандартния профил на рамката в тъмночерно, както и предлаганите като опция външни дръжки и апликации в тъмночерно.

Впечатляващата външна дръжка придава на външната врата индивидуален характер и до голяма степен оформя външния ѝ вид. В комбинация с тъмночерните рамки на вратите външните дръжки в black.edition изглеждат особено елегантни. Апликациите за дръжки се предлагат и в петте декора Decoral. По желание, един от 18-те мотива може да бъде оборудван с лизени в цвят RAL 9005 с фина структура, което придава на платното индивидуален характер.

Hörmann

Освен цвета и дизайна, скрито разположените панти и равнинната визия на вратата също се числят към качествените характеристики, на които залагат строителните предприемачи и архитектите. Външната врата ThermoSafe се отличава най-вече с това, че платното е оформено в една равнина с касата от вътрешната страна, което я прави особено просторна и елегантна. При оформено в една равнина изпълнение външната врата също има същия външен вид отвътре като интериорните врати с изравнено затваряне във входната зона.

Hörmann
Новите декори Decoral за външните врати ThermoSafe на Hörmann гарантират модерен, необичаен външен вид на външната врата.

Външните врати ThermoSafe, изработени от висококачествен алуминий, предлагат висока степен на сигурност и стабилност на размерите със стандартно оборудване за сигурност RC 3 и затрудняват особено потенциалните крадци да проникнат през външната врата.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *