ALUTHERMO AG – белгийският специалист в тънките изолации

г. Автор
Aluthermo

ALUTHERMO AG е белгийска компания, основана през 1999 г., за да отговори на засиленото търсене на първокласни, висококачествени и тънки топлоизолационни решения.

Целта на компанията е да предложи решения за подобряване на енергийната ефективност на сградите и комфорта на живот на техните обитатели.

Стремейки се към непрекъснато усъвършенстване, служителите на ALUTHERMO създадоха за вас иновативни, високоефективни изолационни продукти, които отговарят на всички изисквания на бързо развиващия се и динамичен строителен бранш.

Основната концепция на компанията е създаване на изолационни решения въз основа на иновативната технологията – „ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ЧРЕЗ ОТРАЗЯВАНЕ !“

Нашите изолационни продукти

ALUTHERMO
Седемпластов топлоизолационен материал, с много добри шумоизолационни параметри, водонепропусклив, нетоксичен. Подходящ за ремонтни дейности и при ново строителство. Приложение: покрив, стени, под.
ALUTHERMO
Топлоизолация, паропропусклива мембрана и покривна подложка в един продукт. Най-доброто решение за изолация на покриви. Елиминира термичните мостове. Приложение: при липса на изолация между гредите в покривната конструкция.
ALUTHERMO
Подпокривна изолационна подложка. Отразяващ, водонепропусклив изолационен материал. Топлоизолационен материал с високи параметри на пара-пропускливост. Монтаж и приложение в комбинация със съществуващата изолация, с цел подобряване на термичните и акустични параметри.
ALUTHERMO
Отразяваща топлоизолация, проектирана с по-голяма дебелина и с подобрени акустични параметри. Издържлив, дълготраен изолационен продукт с лесен монтаж. Намалява термичните мостове. Приложение: покрив-интериор, стени-интериор, под.

Предимства на изолационните продукти – ALUTHERMO

1. Създадени по иновативна технология и с чист алуминий, продуктите ALUTHERMO отразяват 95 % от лъчистата топлина. Този принцип на функциониране не позволява прегряване на покривното пространство през лятото и спестяване на енергийни ресурси през зимата.

2. Тънката и лесно огъваща се структура на материала позволява лесен монтаж.
Разгънат над или под покрива, пода или по стените ALUTHERMO е бариера и не позволява движение на въздушни маси, елиминира термичните мостове.

3. Продуктите ALUTHERMO са с много добри шумоизолационни параметри.

4. Дълготрайност – висококачествените елементи в структурата на изолационните продукти ALUTHERMO им гарантират висока издръжливост. Изолационните материали ALUTHERMO са нетоксични, без прах и миризми.

5. Паропропускливост и водоустойчивост – силно пропусклив на водни пари или напълно водоустойчив, ALUTHERMO винаги предлага подходящото решение за вас.

6. С дебелина от 10 до 42 мм, изолационните продукти ALUTHERMO са най-добрият вариант за изолиране при липса на ПРОСТРАНСТВО.

Подходящи са за ремонтни дейности и при ново строителство.

Изолационните материали ALUTHERMO, могат да бъдат монтирани поотделно или в комбинация и за подсилване на вече съществуваща изолация.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *