ALUTHERMO – Лидер в производството и монтажа на висококачествени, тънкостенни изолационни материали

г. Автор

Aluthermo е белгийска компания, основана през 1999 г., за да отговори на реалната нужда от висококачествени решения в областта на тънките изолации.

Иновативните изолационни продукти ALUTHERMO се изнасят в повече от 20 страни по света, а в края на 2021 година осъществихме и първата доставка в САЩ.
Разраствайки мрежата от клиенти, нашият екип се мотивира да търси и прилага иновативни, изолационни решения, за подобряване енергийната ефективност на жилищни ,обществени и производствени сгради, осигурявайки комфорт на достъпни цени и при минимална загуба на пространство.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Ние произвеждаме тънкостенна, високоефективна лесна за транспортиране и монтаж  изолация.

Използваме висококачествени материали за производството на всички изолационни продукти, за да предложим индивидуални решения и за най-взискателния клиент. Цялата производствена база на компанията е съсредоточена в Белгия.

Производствена база на ALUTHERMO в Белгия

Чрез постоянното сътрудничество с европейските научните среди и нарастващите изисквания на строителния и рехабилитационен сектор, съчетаваме вътрешния  контрол на компанията с независими външни одити. Така гарантираме оптимално качество на изолационните ни продукти, тяхната дълготрайност и защита.

За да гарантираме постоянно високо качество и за да отговорим на най-високите стандарти и изисквания на пазара, тестваме нашите продукти в тестов център ELIOSYS – Белгия.

Предлагаме иновативни, многослойни, рефлекторни изолационни материали,  които отговарят на различните нужди от изолация. С всеки клинет и към всеки проект подхождаме профеисионално и индивидуално.

Нашите изолационни продукти намират широко приложение, както в проекти, свързани  с ново строителство, така и в проекти, касаещи ремонтни и реставрационни дейности на сгради класирани в списъците – паметници на културата от европейско и световно значение.

Изпълнени проекти:

Кралското имение DOMAINE ROYAL D`ARGENTEUIL в Белгия

С нашия патентован, иновативен изолационен материал ALUTHERMO-QUATTRO изпълнихме проект за ремонт на покрива на кралско имение в Белгия, класирано в списъка на ЮНЕСКО. ALUTHERMO-QUATTRO позволява пълна реставрация и изолация на покривната конструкция, без да бъде променяна.

тънки изолации ALUTHERMO

Базиликата – BASILIQUE DU SACRÉ – CCEUR DE BRUXELLES

В проекта за ремонт на пода на Базиликата бе заложен QUATTRO – нашата тънка изолация.  

Благодарение на QUATTRO, бе запазено нивото на пода, което допринесе за постигане на първоначално заложената цел, а именно запазване структурата и височината на стълбитe.

URBAN RIGGER – Плаващи студентски квартири в Дания

тънки изолации ALUTHERMO

Иновативният проектъ представлява един комплекс от 6 контейнера – трансформирани в квартири  за студенти. Изолацията на контейнерите бе успешна благодарение на нашия тънък, мултифункционален  изолационен материал ALUTHERMO-QUATTRO– идеалното изолационно решение, с  което печелите всеки милиметър обитаема площ.

тънки изолации ALUTHERMO

тънки изолации ALUTHERMO

тънки изолации ALUTHERMO

тънки изолации ALUTHERMO

Проектът е реализиран от известният архитект Bjarke Ingels (BIG) & Kim Loudrup (Urban Rigger /Udvikling Danmark).

Световно известната верига магазини – BALENCIAGA

тънки изолации ALUTHERMO

тънки изолации ALUTHERMO

Широкоприложимият Aluthermo-QUATTR0 превърна в уникален и завършен дизайнерски вид магазините на Balenciaga в Ню Йорк, Париж, Шанхай, Маями, Дубай и Пекин.  Aluthermo-QUATTR0 –нашият мултифункционален изолационен продукт, придаде  изчистен нюанс в интериорното пространство на световно известната верига магазини.

тънки изолации ALUTHERMO

Лесно огъващата се и тънка структура на QUATTR0, предопределя бърз и лесен монтаж.  С Aluthermo-QUATTR0– печелите време и пространство. Тук продуктът подобри изолационните и акустични параметри на помещенията и в същото време бе ползван като деко – елемент по тавани с открит  монтаж.

тънки изолации ALUTHERMO

 Бъдете креативни! Възползвайте се максимално от всички изолационни функции само в един продукт и само с един монтаж.

Aluthermo® е вече и в България. Нашата основна грижа е удовлетвореността на клиента!

Предлагаме Ви индивидуално проектиране и консултации, относно всички възможни приложения и решения за оптимална тънка изолация с продуктите на Aluthermo®.

ALUTHERMO е доказал се коректен партньор, с повече от 20 години опит.

Отговаряйки на нуждите на клиента, за нас е важно качеството и високата ефективност!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *