ALUTHERMO-QUATTRO  – иновация и комфорт в изолациите

г. Автор
ALUTHERMO-QUATTRO

ALUTHERMO е белгийска компания, създадена през 1999 г., насочена изцяло към качествените решения в областта на тънките изолации. Фирмата предлага иновативни, тънки решения за топло, паро и звукоизолация, за да подобри вашия комфорт у дома или в офиса.

ALUTHERMO е един от лидерите на Европейския пазар с продажби на повече от 15 000 000 кв.м. през последните години и с повече от 150 000 доволни клиенти. В края на 2021 г. компанията разраства бизнеса си и стартира износ за САЩ.

Нашите продукти и качество

ALUTHERMO-QUATTROALUTHERMO-QUATTRO е иновативен, патентован изолационен продукт, създаден да носи удобство и кофорт. Изолацията е термична и отразяваща, подходяща за покрив, стени и под. Предимствата и са нейната тънка многослойна, топлинно запечатана изолационна система с дебелина само 1 см, произведена с чист алуминий, без миризми и прах. ALUTHERMO-QUATTRO притежава отлични топлоизолационни, пароизолационни, водоизолационни, звукоизолационни и пожароизолационни качества.

Структура на изолационния материал ALUTHERMOQUATTRO

ALUTHERMO-QUATTRO

1. Първи пласт – чист алуминий – 30 микрона, защитен срещу окисляване;
2. Втори пласт – слой от балончета сух въздух, запечатани в огнеопорен полиетилен /тип пчелна пита/;
3. Трети пласт – отново лист чист алуминий;
4. Четвърти пласт – пяна от огнеупорен и водоустойчив полиетилен;
5. Пети пласт – лист от чист алуминий;
6. Шести пласт – слой от балончета сух въздух;
7. Седми пласт – лист чист алуминий – 30 микрона, защитен срещу окисляване.

ALUTHERMO-QUATTRO

Предимства на ALUTHERMO-QUATTRO

Благодарение на висококачествения чист алуминий, ALUTHERMO-QUATTRO притежава силна отразяваща функция – 95% от топлинното излъчване. Защитен е от окисляване и има висока въздухонепропускливост, която предотвратява загубата на енергия. Всички висококачествени ресурси, вложени в продукта повишават и неговата водонепропускливост.

Акустичната изолация също е на изключително високо ниво. ALUTHERMO-QUATTRO е дълготраен и устойчив на атмосферни влияния, нетоксичен, неалергенен изолационен материал, който не отделя миризма или прах.

Дебелината на ALUTHERMO-QUATTRO е само 1 см., което предопределя гъвкавост на материала и висока ефективност, печелейки пространство и лесен за инсталация. Тънките отразяващи изолации  не забавят изтичането на енергия, те я отразяват като огледало.

Продуктите ALUTHERMO имат висок клас на пожароустойчивост, отговаряйки на изискванията за възможно най-ниска емисия на дим.

Използваните компоненти допълнително допринасят за пестенето на енергия и средства, тъй като през лятото ще влиза по-малко топлина в интериорното пространство, а през зимата по-малко топлина ще се губи. Изолацията е вид бариера, която предпазва дома и офиса ви.

Компанията работи с високо специализирани експерти, които търсят и намират решения с промяната на изискванията на клиента и пазара. Предприемат се редица дейности в сътрудничество с научни институти за изчисляване на фактическите свойства на всички продукти.Всички изолационни материали, които предлага ALUTHERMO са сертифицирани от известни международни институции, преминали всички тестове и лабораторни изследвания.В лаборатория ELIOSYS компанията реализира редица тестове на продуктите си. За тази цел специално подготвена конструкция, имитираща покривна повърхност, беше изолирана с два материала- класически изолационен материал и иновативният QUATTRO. Тестът показа, че изолационният материал QUATTRO се представя стабилно, независимо от външната температура и условия.

Отлични технически характеристики и безспорни качества на продуктите поставят  ALUTHERMO сред най-добрите в бранша.

Ако желаете да спестите енергия и пространство и да подобрите комфорта във вашия дом или офис изберете ALUTHERMO-QUATTRO. За повече информация за нас и нашите продукти, може да посетите сайта www.aluthermo.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *