Антимикробно покритие на Reynaers Aluminium

г. Автор
Reynaers-Aluminium

В този бързо променящ се свят всички се стремят да намерят начини да се задоволи търсенето на пазара. Целта на Reynaers Aluminium е винаги да бъдем актуални и иновативни.

Reynaers Aluminium предлага дълготрайна повърхностна обработка, която активно ще защитава потребителите на обекти с голям трафик.

Reynaers-AluminiumНавсякъде, където кипи живот, някъде тайно и скрито има и бактериален живот. След предизвикателствата пред, които сме изправени в последно време ние се отпускаме в бързо променящият се модерен свят и се стремим да се върнем обратно към нормална работна и житейска среда.

Тъй като хигиената се превърна във важен аспект в ежедневието ни и обезпечаването на работното място изисква приоритет, ето защо Reynaers въвежда антимикробна повърхностна обработка.

Като се имат предвид тези опасения, Reynaers Aluminium осигурява дълготрайна антивирусна, антибактериална и противогъбична обработка на повърхността за обхвата на дръжките – Touch и Horizon. Комбинацията от защита срещу тези три вида микроорганизми е обозначена като „антимикробна“.

Антимикробното покритие е достъпно за всички съществуващи цветове и видове прахово покритие и анодизация, като не се изисква по-специална допълнителна поддръжка. Естетиката на системата се запазва, тъй като това няма да повлияе на визуалния вид на крайния продукт.

Reynaers-Aluminium

Nanocoat е регистрирана търговска марка и официално тествана и сертифицирана в съответствие с ISO22196: 2011-8 и JIS Z 2801: 2000 А.

Reynaers създаде икона за брошурата Handles, която ще показва наличието на този завършек на конкретна дръжка.

Reynaers-Aluminium
Антимикробната повърхностна обработка се предлага на всички прахово боядисани (матови, гланцирани, сатенени) и анодизирани дръжки.

Всички дръжки, които са третирани с това антимикробно покритие, ще получат специално лого на марката.

Наночастиците на основата на силициев диоксид и биоактивният агент са включени в праховото покритие или анодизация, за да осигурят дълготрайна защита.

Дълбоко тестReynaers-Aluminiumван от независими европейски лаборатории съгласно ISO 22196 и сертифицирано по ISO 22196: 2011-8 и JIS Z 2801: 2000 А, доказано е, че антимикробното покритие значително намалява риска от пренасяне на патогени.

Следователно сградите с по- концентриран приток от хора, като офис сгради, хотели и болници ще се възползват най-много от това.

Всяка дръжка с антибактериално покритие ще бъде придружена със сертификат за автентичност.

Иновативните продукти на Reynaers, продължаващите изследвания и фокусирането върху обмена на знания ще позволят на компанията да даде истински принос за нов начин за справяне с предизвикателствата в съвременния свят.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *