ARDEX и EKOPUR КИНКЕР представят фасадна топлоизолационна система

г. Автор
фасадна система

EKOPUR КИНКЕР е идеалното решение, както за най-смелите дизайнерски, така и за традиционния и класически издържан вид, подчинен на икономически най-изгодно решение за изпълнение, без компромис с качеството и функционалността на сградата.

С нашите фасади си осигурявате визия на висококачествените естествени материали. EKOPUR фасадни системи осигуряват дълготрайно и визуално неограничено архитектурно решение за Вашите домове.

фасадни системи

В EKOPUR КЛИНКЕР различните видове клинкерни слипове са интегрирани в топлоизолационен панел от висококачествена полиуретанова пяна, която е 100% безвредна и с най-високи енергийни показатели.


При производствения процес се използва технология за експандиране на полиуретан под високо налягане, чрез която се получава интегриран фасаден термоизолационен панел с финишно покритие от клинкер.

Технологията на производство включва прецизно отливане на панелите с клинкрено покритие, което гарантира еднакви размери на всеки от тях. Това ни позволява да поддържаме високо качество на готовия продукт и е предпоставка за качествено изпълнение на обекта.

За фугиране на нашите системи използваме само фугиращите маси на ARDEX.

Един от нашите обекти е „Черковна Резидънс“. В този проект сме използвали фугиращата маса ARDEX G5 Basic 2-15 в свят базалт. Проектът е изпълнен с панели EKOPUR КИНКЕР с дебелина 80мм.

фасадна система

Фугиращата маса ARDEX G5 се характеризира с висока якост, добро прилепване към страните на плочката, лесно фугиране с удължено време за измиване и се отличава още с това, че тя не прегаря. Подходяща е за вътрешно и външно приложение за фугиране на плочки от керамика, теракота и гранитогрес, бетонови плочи и естествен камък (нечувствителни към влага), клинкерни плочи, фасади, облицовки и зидария, както и стъклени плочки. За фуги с ширина 2 – 15 mm.


На обект „Лозен“ използваме еластичната фугиращата маса ARDEX G9S Flex 2-15 в цвят антрацит и панели EKOPUR КИНКЕР с дебелина 120мм.

фасадна система

ARDEX G9S е еластична и бърза фугираща маса, която отблъсква вода и замърсявания. Характеризира се с бързо втвърдяване и годност за натоварване, фина повърхност на фугата, добро прилепване към страните на плочката, висока якост и превантивна защита срещу плесен. Подходяща е за вътрешно и външно приложение за фугиране плочки от керамика, теракота и гранитогрес, бетонови плочи и естествен камък (нечувствителни към влага), мозайка от стъкло, порцелан и керамика, стени от стъклени блокове. Особено подходяща за гранитогрес и за фуги с ширина 2 – 15 mm.

На обект „Лозенец“ използваме високоякостната фугираща маса ARDEX GK в сив цвят и панел EKOPUR КЛИНКЕР с дебелина 100mm.

фасадна системафасадна система

Високоякостната фуга ARDEX GK е студоустойчива и устойчива на луги, устойчива на натоварване от пароструйка, високи температури и обичайните почистващи препарати, както и на голямо механично натоварване и износване. Тя е годна за ходене след 90 минути и не се напуква. Подходяща е за вътрешно и външно приложение за фугиране на плочки от теракота и гранитогрес, бетонови плочи, плочи от естествен камък (нехигроскопични), керамични плочи и клинкери, фасадни елементи и стъклени блокчета в работилници, автомивки, басейни, индустриални повърхности, стълбища, подлези, балкони и тераси. Употребява се за фуги с ширина над 4 mm.




Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *