Атрактивна градина и през нощта с енергоспестяващо осветление от Semmelrock

г. Автор
semmelrock

За почитателите на живота на открито, добре осветената градина или тераса е начин да увеличите удоволствието от дългите летни вечери навън. Използвайте силата на соларното LED осветление, за да създадете гостоприeмна градина и през тъмната част на денонощието, без излишни разходи за електроенергия. Добре проектираното осветление на различните зони увеличава усещането за сигурност и уют.

Екипът на Semmelrock разбира потребността от уникален подход към всяка зона в градината, затова системите за вградено външно осветление, които предлага, съчетават разнообразен дизайн, високотехнологични и екологични решения.


Скритата светлина в настилката, бордюра, стъпалата или перилата, може да бъде част от общата концепция за осветяване в градината или да се използва самостоятелно. Благодарение на насочващата светлина едновременно маркирате разположението на отделните зони и осигурявате комфортно придвижване в градината.

Осветeте входа или подхода към гаража

semmelrock

Задължително помислете за най-оживените артерии – входа на дома и подхода към гаража. Насочващите светлини модел Outdoor Extreme, разположени в настилката, ще акцентират върху отделните обекти, като стъпала, площадки и алеи.

Осветeте плочопътеката

semmelrock

LED осветителните системи, захранвани от слънчевата светлина са енергийно спестяващи и икономически ефективни. Те са подходящо решение за плочопътеките. Комплектът от 10 броя LED лампички захранвани със соларен панел е част от богатата продуктова гама на Semmelrock.

semmelrock

Тъй като, източникът на енергия е ключов елемент от системата, моделът разполага с мобилен корпус на соларната клетка. Това позволява да изберете най-слънчевото място за монтаж, което от своя страна гарантира ефективно усвояване на слънчевата енергия. Алуминевият корпус на лампичките е водоплътен и защитен от прах, а това ще осигури повече от 50 000 часа живот на светодиодите. Възможността за промяна на цвета на светлината по скалата RGB и сензорът за промяна на цветовете се управлява с дистанционно управление.

Осветeте алеите с бордюр

semmelrock

За да постигнете цялостен завършен вид, Semmelrock предлага алуминиеви бордюри с иновативен дизайн, които притежават възможност за вграждане на LED осветление. Светещият бордюр ще отдели зелените части от алеите и ще улесни достъпа до барбекю зоната, басейна или гаража.

Осветете зоната около басейна

semmelrock

Друга зона, която изисква специално внимание е пространството около басейна. То задължително трябва да бъде добре осветено, не само за да може да го ползвате през нощта, но и от гледна точка на безопасност. Монтирана между бордюра и настилката, гъвкавата LED осветителната лента с дължина до 50 метра може да се използва, като основна или допълваща светлина. В случай, че изберете варианта с цветна RGB светлина, тази зона има потенциал да се превърне в атрактивна парти зона през лятото. Използвайте това иновативно решение за екстериорно осветление, за да акцентирате още върху стъпалата, перголите, фонтана, езерото или кладенеца.

semmelrock

Осветление без окабелявене

semmelrock


Соларните осветителни тела за вграждане в настилката са друга възможност, подходяща за всички любители на екологичните и устойчиви решения. SOLAR-ните павета са подходящи, както за частни, така и за обществени пространства подложени на леко автомобилно и пешеходно натоварване. Те се предлагат в два формата 20 x 20 cm и 9,6 x 9,6 cm и с бял цвят на светлината. Основно предимство на SOLAR-ните павета е липсата на окабеляване и възможността да бъдат монтирани във вече поставена бетонова настилка. Благодарение на вграденият сензор за тъмнина, светещите павета се включват автоматично в тъмната част на деня и се изключват в светлата.

Всяка година Semmelrock добавя нови предложения в сферата на технологичните решения и допълнителните аксесоари. Повече за монтажа на различните осветителни системи в градината можете да видите на www.semmelrock.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *