Авангардни решения за външни пространства от Semmelrock

г. Автор
решения за външни пространства

За реализацията на ексклузивни, модерни, представителни външни пространства, съвременната ландшафтна архитектура все по-често използва ефекта на големите формати. Тази тенденция се забелязва в проекти, с различен стил – класически, индустриален или минималистичен с различна функционалност. Разбира се, това ни вдъхновява да търсим нестандартни решения, като обръщаме внимание на всеки детайл в изделията, като формат, цвят и повърхност, с цел постигане на максимална хомогенност на терена.

По-голям размер плочи – повече красота

През сезон 2020 Semmelrock ще изненада почитателите на мега размерите. Те ще открият комфорт при избора на подходящото решение за своя проект в XL размерите от серията UMBRIANO®. Тя предлага необходимото разнообразие от дебелина на изделията за зони с различна функционалност.

Три трибюта на вечната елегантност на гранита

решения за външни пространства

Модерната тенденция да се използват няколко нюанса от един цвят в дизайна на външни пространства получи своето оригинално развитие в серията UMBRIANO®. Атрактивната визия на изделията е резултат от специално подбрани естествени цветове, в повърхностния слой, смесени по специален начин, благодарение на патентована технология за производство. Вплитането на светли и тъмни частици в хомогенно изглеждащата повърхност, създава усещането за „естествен гранит“. За да се подсили ефекта на застланата повърхност, допълнихме двата цвята светъл и тъмен гранит с нов – сив гранит. Положени, трите цвята създават преливащ ефект, който превръща застланата площ в елегантно допълнение или оригинално решение за частни и обществени пространства.

Дизайн с нови измерения

решения за външни пространства

Благодарение на дизайнерския усет на екипа на “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД и иновативната технология EINSTEIN®, фамилията UMBRIANO® предлага решение и за зоните с по-високо натоварване.

решения за външни пространства

Серията UMBRIANO® е изключително подходяща за проекти в които се търси престижно и луксозно излъчване, вдъхновено от природата. Персонализирайте различните зони с подходящия формат за вас.

решения за външни пространства

За периода от едно десетилетие, Semmelrock stein+design е символ на коректен партньор, осигуряващ експертно обслужване и цялостни решения за проекти с различно предназначение, бюджет или стилистика. Повече за продуктите UMBRIANO® можете да намерите в сайта на компанията www.semmelrock.bg и мострената градина.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *