Българска Строителна седмица в услуга за Майстора и ефективното строителство

г. Автор

ПЪРВО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет и демонстрационна зона на предаването „Мисия Моят Дом“ ще провокират посетителите на специализираното изложение.

Авторитетният строителен форум Българска Строителна Седмица ще се проведе от 20 до 23 март за 13-и пореден път в Интер Експо Център – София и разширява обхвата на участващите фирми и компании. Още в първия ден на международното специализирано изложение (20 март) ще се проведе традиционната конференция BuildinGreen. Главен приоритет в регионалното развитие на България през периода 2014 – 2020 г. ще бъде енергийната ефективност в жилищни и обществени сгради. Мерките в тази област ще бъдат комбинирани с реновиране и подобряване на заобикалящата градска среда.

inter_ekspo_tsentar

За първи път тази година се организира първият салон BUILDING MARKET, който ще представи продукти и услуги за домашния майстор (специалистът у дома): цимент, варови разтвори, тухли, гипсокартон и окачени тавани, топлоизолация, хидроизолация, керемиди – битумни, керамични и циментови, фаянс, теракот, гранитогрес, лепила за плочки, фугири, латекси и блажни бои и продукти за декорация на дома и градината. Демонстрационна зона организира предаването „Мисия Моят Дом“. Зоната ще представи продуктите и услугите на водещи фирми в строителството. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на техните продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа на предаването и след това излъчвана в сайта на предаването – www.misiamoiatdom.com. Така демонстрациите ще  бъдат на разположение на посетителите на сайта по всяко време. Станалото емблематично предаване развива своя онлайн платформа, която функционира като самостоятелен комуникационен канал.

inter_ekspo_tsentar

На 21 и 22 март, БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ПАРКЕТЧИИ (БАПП) организира уникално за България състезание за монтаж на естествен паркет. Целта на първото състезание у нас е демонстриране качествата на българските   професионалисти, провеждане на професионални курсове и семинари. То е подкрепено от ЕВРОПЕЙСКАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ НА ПАРКЕТЧИИ (Professional Training in Parquet Layer and Flooring Technology Europe) и лично от президента й г-н Хайнц Брем.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *