Бързо, лесно и професионално почистване на врати за дома и индустрията

г. Автор
Бранш: Врати
хьорман
За да се гарантира, че общото впечатление от дома е правилно, от решаващо значение е доброто и добре поддържано състояние на гаражната врата и външната врата. С комплекта за почистване и поддръжка на Hörmann гаражните врати, външните врати и касите могат да се почистват лесно, бързо и професионално.

Комплект за почистване и поддръжка на Hörmann

Особено по-старите гаражни и външни врати могат да загубят интензивността на цвета си с течение на времето поради външни атмосферни влияния. Затова редовното почистване и грижа са още по-важни не само за запазване на красивия външен вид в дългосрочен план, но и за предпазване на конструктивните елементи от износване и корозия.

С комплекта за почистване и поддръжка, разработен специално за Hörmann в сътрудничество с компанията Sonax, вратите за дома и индустрията могат да се почистват бързо, лесно и професионално.

Чистите и добре поддържани гаражни и външни врати оказват голямо влияние върху първото впечатление за даден имот. Ето защо много собственици на имоти отдават голямо значение на поддържането на вратите си в добро състояние: „В разговори с нашите търговски партньори многократно сме установявали, че за частните крайни потребители е много важно да почистват и поддържат правилно своите гаражни и външни врати. Възползвахме се от тази възможност, за да разработим подходящо решение. Основният ни приоритет беше добавената стойност за клиента. Ето защо в лицето на Sonax намерихме силен и опитен партньор за разработването и внедряването на нашия комплект за почистване и поддръжка“, обяснява Крис Клайн, продуктов мениджър за гаражни врати в Hörmann KG Ichtershausen.

Хьорман
Разработеният специално за Hörmann в сътрудничество с компанията Sonax комплект за почистване и поддръжка осигурява дългосрочно запазване на стойността на вратите и касите и защитава конструктивните елементи от износване и корозия. На снимката можете да видите компонентите на комплекта и да направите директно сравнение между изгледа на гаражната врата от примера преди и след използването на комплекта.

Комплектът за почистване и поддръжка на Hörmann съдържа всички важни принадлежности, като почистващ препарат, масло за защита от износване и корозия, полиращ препарат, гъба за почистване и нанасяне на полиращ препарат и микрофибърна кърпа за отстраняване на остатъците от полиращия препарат. Комплектът не само улеснява процеса на почистване, но и намалява риска от повреждане на компонентите. Тъй като често използването на неподходящи почистващи препарати може да доведе до грозни драскотини или промяна на цвета. „Клиентите могат да бъдат сигурни, че използват тестван от производителя комплект с точно подбран почистващ препарат и подходящ полиращ препарат за своите врати за дома и индустрията“, обяснява Кнут Хьопел, продуктов мениджър за гаражни врати в Hörmann KG Ichtershausen. При редовна употреба сградните елементи се почистват, поддържат и защитават ефективно. Повърхностната структура и цветовото възприятие на продуктите се запазват в дългосрочен план.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *