Баумит Клуб вече започна втората си година!

г. Автор
Баумит Клуб

Над 250 майстори станаха членове на Баумит Клуб през 2021 и работят активно в него.

Ако и ти работиш с удоволствие с продуктите на Баумит, те призоваваме да не си губиш времето. През 2022 Баумит Клуб дава възможност за участие не само на отделни майстори, но и на малки фирми, които нямат специални условия с Баумит България.

Как става регистрацията? Само няколко лесни стъпки те делят от предимствата на членството в нашата програма за лоялност!

Трябва само да влезеш на club.baumit.bg и да въведеш своето име, телефон за връзка, валиден имейл адрес и парола, ако си физическо лице или името на фирмата, материално отговорното лице, имейл, телефон за контакт, БУЛСТАТ и адрес на регистрация на фирмата… и готово. Очакват те много приятни изненади. Единственото условие е да събираш фактури на свое име или на името на фирмата от направените покупки на Баумит продукти и да ги качваш като снимка в профила на програмата. Признаваме фактури, издадени с дати два месеца назад. Всеки закупен продукт, участващ в програмата за лоялност, ще ти носи бонус-точки и много предимства!

Събирай точки! При достигане на 10 000 точки и повече, ти влизаш в групата на Баумит БАШ МАЙСТОРИТЕ. Тогава ще можеш да си поръчаш от нашата клубна листа професионални инструменти, които да улеснят твоята работа.

Инструменти не ти трябват? Тогава продължавай да събираш точки. При достигане на 20 000 точки и повече, ти ставаш член на групата Баумит ПРОФИ. Тогав вече можеш да превърнеш бонус-точките в пари и да ги вземеш по карта Баумит Клуб в края на годината.

И това не е всичко. Само за членовете на Баумит Клуб през годината ще има най-различни промоции, които ще ти носят допълнителни бонус-точки.

Регистрирай се! Ние те очакваме – www.club.baumit.bg

Ето нагледно как работи Баумит клуб?

Баумит Клуб

1. Купи Баумит продукти, участващи в програмата.


От сега нататък, когато работиш с Баумит продукти, можеш да печелиш двойно.

2. Регистрирай се на club.baumit.bg

Направи първата крачка и влез в играта само с няколко клика.

3. Качи фактурата и получи точки

Снимай фактура с Баумит продукти на твое име (ако участваш като физическо лице) или на името на фирмата и я качи в профила си.

4. Продължавай да събираш точки

Колкото повече точки, толкова повече предимства.

5. Превърни точките в пари

Точките можеш да размениш за професионални инструменти или карта Баумит Клуб.

Баумит ти желае успех!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *