BUILDING MARKET в услуга на Майстора в строителството

г. Автор

Салон, насочен към крайните клиенти  в дните на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, ще даде решения в строителството, ремонтните дейности, декорацията на дома и градината. При заявяване на участие в салона до края на януари 2013 г. фирмите ползват 20% отстъпка от цената на площта. Майсторът знае най-добре какво, кога и точно колко е нужно, за да бъде ремонта лесен и правилен. Именно Майсторът е този, който избира материалите и препоръчва продуктите. BUILDING MARKET ще представи най-добрите продукти на производители и търговци, ориентирани директно към Майстора във всеки дом. Авторитетният строителен форум, който ще се проведе от 20 до 23 март за 13-ти пореден път в Интер Експо Център – София разширява обхвата на участващите фирми и компании. Със създаването на новия салон BUILDING MARKET изложението ще предложи специализирани съвети във всяко едно звено на строително ремонтните услуги.

bbw

BUILDING MARKET представя всичко, от което Майстора има нужда: цимент, варови разтвори, тухли, гипсокартон и окачени тавани, топлоизолация, хидроизолация, керемиди – битумни, керамични и циментови, фаянс, теракот, гранитогрес, лепила за плочки, фугири, латекси и блажни бои и продукти за декорация на дома и градината. Тънкости при монтирането на конструкции от алуминиеви профили, профили от неръждаема стомана, дърво и стъкло ще представи фирма ДИНБАУ. Компанията произвежда и монтира профили със специални покрития, стоманени въжета и обтегачи и др. В рамките на изложението ще бъдат демонстрирани модели за парапети, стълби, навеси, перголи и надвходни козирки. На БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще бъдат представени най-новите продукти на строителната техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване. Тенденциите в зеленото строителство и енергийната ефективност, както и достиженията на съвременната инженерна геодезия, картография, фотограметрия, геоинформация ще са акцент на третия салон Гео Експо. В него ще бъде отделено внимание на ролята на кадастралната, геодезическа информация и скици, картна информация и услуги.

AKROLITHOS

Специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство и през 2013г.  ще бъде и със силно международно присъствие. От родния град на бамбука в Китай отново ще се представи компанията Anhui Sentai WPC New Material Co.Ltd., както и турската компания Hassan Group Décor, която произвежда над 400 вида ръчни инструменти за строителството. Гърция ще присъства с колективен щанд на компании – лидери в строителния бранш – Metallourgia (покривни и стенни панели), KAMARIDIS GLOBALWIRE SA (лидер в производството на черна и поцинкована тел, както и на строителни гвоздеи), STANCOLAC (промишлени, декоративни и емайлирани бои, както и бои за специални приложения, лакове за дърво и разтворители) и AKROLITHOS (фабрика за декоративни камъни и каменни облицовки).

AKROLITHOS

Третото издание на специализирания салон Гео Експо ще акцентира върху ролята на кадастралната и геодезическата информация. Фирма „ГЕО-Иванов“ ще представи най-новите геодезически инструменти и системи на Leica Geosystems и Amberg Technologies (Швейцария), FOIF и SOUTH (Китай), PRO-Shot (USA), NEDO (Германия) и канадския производител (DVP). Специализираният форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство ще се проведе по традиция под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Република България.

inter_ekspo_tsentar_(IeC)

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *