Caparol организира практическа демонстрация на декоративните тухлички Original Meldorfer

г. Автор
Meldorfer
Caparol организира практическа демонстрация на декоративните тухлички Original Meldorfer

Декоративните тухлички Original Meldorfer предлагат уникален дизайн и са изключително лесни за монтаж, като в същото време гарантират устойчивост на покритието и цвета за десетилетия.

Г-н Василе Урзица (ръководител технически отдел DAW Benta Румъния) представи техническите характеристики на Original Meldorfer, показа и разнообразието от цветове, структури и размери. Освен теоретичната част бе отделено време и за  монтаж. Колегите от Румъния споделиха опит и тънкости при монтажа. Участниците в демонстрацията проявиха голям интерес и желание да се включат и се увериха колко лесен е той.

Декоративните тухли Original Meldorfer се предлагат в огромно разнообразие от цветове и размери. Серията My Meldorfer дори създава дизайни според изискванията на клиента. По този начин може да създадете уникална визия на фасадата или в интериора. От 1979 година насам са създадени на 4000 индивидуални дизайна.

Meldorfer

Original Meldorfer са изработени от иновативен материал, в комбинация с естествени камъни и минерални пълнители. Всяка една плочка се обработва ръчно, за да се постигне напълно естествена тухлена визия.

Те са изключително леки – между 4,5Kg/m² – 5,5kg/m². За сравнение клинкерът е около 20-23kg/m². Ниското тегло гарантира лесен и бърз монтаж. Освен това при монтажа не е необходимо допълнително дюбелиране или армиране на повърхността. Използвате единствено лепилна смес, към която се монтират тухличките. Това означа, че не само пестите време, но и средства за допълнителни стъпки като дюбелиране, специален транспорт и т.н.

Тънки, гъвкави, устойчиви на атмосферни влияния и UV лъчи, тухличките Original Meldorfer Ви гарантират красива фасада за десетилетия.

MeldorferПоради високата си устойчивост на удари и здравина тухлите Original Meldorfer са идеално решение за участъците, в които има висок човеко поток – входове и гаражи например. Идеално решение са и за интериора, с което може да създадете неповторима визия.

Ако Original Meldorfer са привлекли вниманието Ви, посетете шоурум Caparol, където ще видите различни модели. Консултантите на място ще Ви дадат допълнително информация и детайли.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *