Caparol представя нови модели Original Meldorfer

г. Автор
Бранш: Мазилки
Original Meldorfer

Новата колекция на Original Meldorfer “Nature Element” впечатлява с иновативни форми, напомнящи за крайбрежния пейзаж на Северна Германия.

Caparol представи най-новите модели WATTENMEER, SANDDÜNE и MÄANDER на строителното изложение FAF в Кьолн. Моделите са вдъхновени от природата и са идеални за комбиниране както с мазилки, така и с останалите модели Original Meldorfer.  

Дизайнът на декоративните тухлички WATTENMEER се характеризира с елементи във формата на пчелна пита, напомнящи за впечатляващите образувания на пейзажа на Северно море. Комбинира се лесно със структурни фасадни мазилки, както и с класическите модели на Original Meldorfer.  

Original Meldorfer

SANDDÜN е модел пресъздаващ пясъчните дюни с извитите си форми и фини пясъчни наноси. Основата на този дизайн са вдлъбнати и изпъкнали елементи, които могат да се комбинират помежду си по желание. Идеални са за покриване на цялата фасада или за създаване на акцентни елементи.

https://www.caparol.bg/novosti/sbitija-i-novini/nature-element-vdkhnoven-ot-prirodata/

Визията на MÄANDER е вдъхновена от виеща се река, която е архитектурно преведена в геометрична форма. Идеални за създаване на ретро класическа визия на фасадата.

Original Meldorfer

Детайлна консултация за Original Meldorfer може да намерите на сайта на Caparol или да посетите официалния им шоурум, където ще видите реални мострени пана.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *