Caparol – цветовете имат значение!

г. Автор
Caparol

Съзнателно или не, цветовете на заобикалящите ни около нас сгради се отразяват пряко върху настроението, комфорта и усещането ни за света. Силата на цветовете е много голяма и колкото по-цветно е около нас, толкова повече позитивни емоции се пораждат.

Именно поради това, а и не само от Caparol са решили да подкрепят едни от най-добрите български графити артисти Arsek & Erase в разкрасяването на обществените пространства.

Caparol е световен лидер в производството на фасадни и интериорни строителни решения. Фасадните им бои са изключително устойчиви на UV лъчи и неблагоприятни условия и гарантират запазване на наситен цвят за десетилетия. Освен това в цветовата палитра на Caparol  има над 3 млн. нюанса.

В много добрата покривност, много добрата разходна норма и лесната работа с боите се убедиха и самите артисти.

Подкрепяйки графити артистите Arsek&Erase, Caparol целят чрез своите цветове да вдъхновят хората за промени и повече цвят в обкръжаващата ги среда. В конкретната фасада е използвана фасадната боя Muresko-plus, като основата е подготвена с грунд Putzgrund.

Caparol

Последвайте FB страницата на Caparol, за да видите следващите изрисувани фасади с фасадните бои на Caparol.  Посетете и  шоурума им, където може да изберете цветовете за промяна на дома ви.

Силата на цветовете. Силата на Caparol. The power of surface.Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *