Чех Пласт“ ООД представя SKYFALL RESIDENCE

г. Автор
"Чех Пласт“ ООД
Снимка: tankovarchitects.com

„Чех пласт“ ООД е не просто компания, която е обърната към бизнеса, производството и трупането на активи. За нас е изключително важно точното и прецизно отношение към всеки детайл такъв, какъвто го желае клиентът. Горди сме с всеки наш реализиран проект, тъй като една от нашите дългосрочни цели е предоставянето на високоспециализирани услуги в сектора с отлично качеството и добро обслужване.

Представяме на вашето внимание един проект, на който „Чех пласт“ ООД отдели време, професионализъм и отношение – Skyfall Residence.

SKYFALL RESIDENCE e дванадесет етажна сграда, находяща се в гр. София, Район „Лозенец“, м. Кръстова вада на бул. „Черни връх“ 55. Строителство на сградата е от висок клас, изпълнено изцяло с вентилируема фасада от три облицовъчни материала.  Автори на интересния и уникален проект SKYFALL RESIDENCE са арх. Танков и арх. Стойчев от Студио Танков Архитекти ЕООД.

"Чех Пласт“ ООД

Съчетавайки в облицовката на сградата грес, композитен панел и керамика, цялостният облик на фасадата пленява погледа на всеки преминаващ. Инвеститор е Прима план 2015, а главният изпълнител: „Прима – Строителна компания“ ЕООД.

"Чех Пласт“ ООД

Фирма „Чех Пласт“ ООД извърши монтаж на фасадна облицовка от композитен панел А2, широкоформатни стъклокерамични плочи Laminam, фасадна керамика Agrob Buchtal и система за невидим монтаж на фасадни материали Innotec.

Интересното при тази сграда е и изборът на нашите клиенти на ​немска алуминиева профилна система за прозорци Schüco AWS 70.HI, за които е присъща повишена топлоизолация и защита при влизане с взлом. Тя предоставя ефективни решения за широк диапазон функционални, архитектурни и проектни изисквания в една високо термоизолираща система. Серията Schüco AWS 70.HI е модерна система с най-добри показатели. Енергийните изисквания, които не са за подценяване,  са напълно изпълнени. Със 70 мм строителна дълбочина, която е приложена, могат да бъдат изпълнени и много специфични изисквания на дизайна, който не просто да впечатлява, но и да притежава високо енергийно – ефективни качества.  

Окачената фасада е система FWS50 на Schüco е подходяща за висок клас сгради за фасади и зони на покривни прозорци с високо ниво на гъвкавост и атрактивни възможности за дизайн, включително оптимизирани процеси на производство и монтаж.

"Чех Пласт“ ООД "Чех Пласт“ ООД

Фирма „Чех Пласт“ ООД изпълни също производството и монтажа на плъзгания от система  ASS 70.Hi на Schüco. Плъзгащи се системи и врати с повдигане и плъзгане с добри топлоизолационни стойности Uw< 1,3 W/(m²K) и отлична устойчивост при дъжд. Вратите, които бяха избрани за сградата отново са с профили на Schüco от системата ADS 70.HI, която е високо топлоизолирана врата, идеална за подобряване на енергийния баланс на сградите.

Строителната дълбочина от 70 мм се грижи за висока стабилност. Schüco ADS 70.HI може да се използва като мултифункционална врата и да бъде интегрирана в сградната автоматизация.

"Чех Пласт“ ООД

Щастливи сме, че успяхме да проектираме красива, високоенергийна и сигурна сграда, отговаряйки на нуждите и специфичната функционалност на SKYFALL RESIDENCE.

Ние, от „Чех Пласт“ ООД продължаваме напред към следващия проект с отговорност и респект към желанията на всеки клиент.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *