Чех Пласт представя свой проект – модерната сграда HD House

г. Автор
Браншове: Дограми, Профили
Чех Пласт

Като утвърден лидер в производството и монтажа на алуминиева и ПВЦ дограма, на фирма „Чех Пласт“ ООД, гр. Враца бе възложено да изработи прозорците, вратите и стъклените парапети на елегантната и модерна сграда HD House.

Проектът бе заявен от изпълнителя – „Ди Пи Кънстракшън“ ЕООД – компания с утвърдена репутация за качество и професионализъм, инвеститор – „Инпро Груп“ ЕООД, архитекти – арх. Иван Моев и арх. Николет Дишкова, конструктор – Дилли Конструкции ООД с инж. Любомир Тотев.

Чех Пласт

Пететажната забележителна сграда е издигната на изключително комуникативно място в близост до центъра на град София, в ж.к. „Хаджи Димитър“, на ул. „Уошбърн“ 11 и е не просто дом, а произведение на инженерното и архитектурно майсторство.
При изработката и монтажа на дограми фирма Чех Пласт с управител инж. Димитър Иванов, екип от технолози – изключителни професионалисти, както и отговорни работници и монтажни бригади, залага изключително и винаги на високо качество, отлична топлоизолация, шумоизолация, множество функции за защита и сигурност, естетика, ценова достъпност и лесна поддръжка, използвайки ПВЦ профили от REHAU с изключително високи стандарти за качество и алуминиеви профили на Етем – лидер в производството на архитектурни системи и индустриални профили. В сграда HD House, Чех Пласт заложи на профилна система Synego на Rehau, гарантиращa здравина и устойчивост на деформации, заради своите отлични технически характеристики и притежаващa две много важни предимства – спестяване на разходи за отопление и опазване на околната среда.

Чех Пласт

Външният вид на сграда HD House е завладяващ, съчетаващ елегантност, модерен комфорт и функционалност. Фасадата, обгърната в меки цветове, придава неповторим чар. Панорамните прозорци осигуряват изобилие от естествена светлина, а балконите с изглед към града са идеалното място за почивка и наслада на гледката, благодарение на висококачествената и топлоизолираща система от тип плъзгане с повдигане ЕS70 от ЕТЕМ.

Чех Пласт

Тя се отличава с изключителна функционалност и естетика, отлична сигурност, шумоизолация и устойчивост на атмосферни влияния. Приложени са най-съвременните технологии при монтажа на алуминиева дограма  Е1000 на ЕТЕМ – студена алуминиева система, която предлага богато разнообразие от решения за интериорни прегради, врати и прозорци и възможност за  слънцезащитни решения, отваряема система Е75 – с прекъснат термичен мост, троен стъклопакет 44 мм 6 мм 4 сезона Guardian + 4 мм Бяло стъкло + 6 мм нискоемисионно К стъкло, с коефициент на топлопреминаване до 1,2 W/m2K, което минимизира топлинните загуби.

Чех Пласт

Подходяща е за шумни градски условия, в близост до оживени пътища, с възможност за богат избор от цветове и покрития, различни варианти на отваряне, избор на дизайн, съобразен с всеки вкус и архитектурен стил.

Чех Пласт
При изработката на конзолните стъклени парапети е използвана система ЕВ50 с алуминиева основа с ширина 50 мм, идеална както за жилищни пространства, така и за места, податливи на пренаселеност, за вътрешни и външни зони.

Чех Пласт

Благодарение на високия професионализъм на екипите на фирма Чех Пласт, постоянното внимание към нуждите и очакванията на всеки клиент и ангажираност към осигуряване на най-голяма удовлетвореност, отговорност и точност в изпълнението на всеки детайл от целия строителен процес и не на последно място, благодарение на доброто партньорство и сътрудничество между инвеститор, архитект, изпълнител и конструктор се издигат големи и комфортни сгради, напълно отговарящи на нуждите на клиентите, устойчиви във времето и допринасящи за по-добро качество на живот, каквато е и бутиковата сграда HD House.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *