„КОБАУ“ ООД работи за осъществяване на вашите мечти

г. Автор
Cobau

Фирма „КОБАУ“ ООД е ексклузивен представител на Швейцарската компания Foermli GmbH.

Фирма „КОБАУ“ ООД е създадена с цел да внедри на българския пазар иновативни, икономични и екологични системи за строителството на стоманобетонни конструкции.

Като хора, познаващи добре българския пазар, ние предлагаме на нашите клиенти максимална гъвкавост и краткосрочна адаптивност. Фирма „КОБАУ“ може да ви подкрепи и с изготвяне на структурен дизайн, както и да ви даде полезни съвети за устойчивост.

В световен мащаб, Foermli GmbH означава комбинация от цялостни устойчиви стойности и модерно инженерство, както и безусловен дизайн. Същевременно ние предлагаме на нашите клиенти максимална гъвкавост и краткосрочна адаптивност. Фокус върху това, което е важно!

Иновативната система за олекотяване на стоманобетонни конструкции и ускоряване на строителния процес, позволявайки на инвеститори и строители да спестят време и много разходи.

Технологията позволява редуциране на теглото на сградата с до 25 %, посредством спестяване от използваното количество бетон и арматурна заготовка. Като резултат даваме възможност на целия проект да развие нива на устойчивост и ефикасност непознати до момента.

Идеята възниква преди повече от 20 години в Германия и вече има над 15 милиона квадратни метра, построени с нашата система по цял свят.

Cobau

Разполагайки нашия продукт между двата реда арматура, изместваме определено количество бетон, като формите, разположени само и единствено в плочите (зони без носеща способност), остават кухи и изместват над 42 кг бетон във всяка форма.

Фирма „КОБАУ“ ООД е ексклузивен представител на Италианската компания Geoplast. Geoplast е лидер в производството на пластмасови решения за основи, кофраж, плочи, вертикални и покривни градини, водоотвеждане и спортни настили.

Нашите предимства

  • Фирма „КОБАУ“ ООД обединява общност от изобретателни и висококвалифицирани строителни инженери и дизайнери, с които заедно помагаме на нашите клиенти да изградят своите мечтани проекти;

  • Ефективността е едно от нашите най-високи предимства. В отговор на изискванията на нашите клиенти, екипите ни ценят всеки ресурс. Създаваме сгради, които са проектирани и изградени от екипи, които следвайки високите постижения в областта на строителството създават проекти с най-високо качество, с възможно най-ниски разходи. Ценим средствата на нашите клиенти;
  • Нашата компания се гордее с усъвършенстваните си подходи и системи за осигуряване на пълната безопасност на сградата – огън, земетресение, вятър, дъжд, светкавици и бури;
  • Хората искат сгради, които освен евтини, ефективни и дълготрайни, да бъдат и красиви. Нашите дизайнери ще реализират всеки зашеметяващ проект, обединявайки своите умения за акустика, осветление и ландшафт. Работим и създаваме сгради в пълна хармония със заобикалящата ги среда.

Cobau

Нашите продукти

Разходите, времето, строителството, издръжливостта, функцията и естетиката са ключови при проектирането на сградите и трябва да бъдат внимателно балансирани, за да отговорят на нуждите на собственика и крайния потребител, без да се прави компромис с влаганите суровини и продукти.

Кухинообразуватели от „КОБАУ“ ООД

Произвеждат се от 100% рециклиран пластмасов полипропилен, което допринася значително за запазване на екологичното равновесие и води до значителни икономии, както във финансов така и във времеви аспект;

Олекотена кофражна система „КОБАУ“ ООД

Системите позволяват гъвкавост при изграждане на носещите стени на обекта, запазвайки неговата форма и издръжливост. Нашите консултанти, експерти и инженери ще изберат най-подходящият модел система, индивидуално избрана за вашия проект;

Цялостно проектиране на строителни конструкции

Нашият екип е с богат инженерен и конструктивен опит. Освен в същинското строителство, сме отлични и доверени партньори и при цялостно проектиране на всякакъв тип сгради.

Фасадни и интериорни решения

„КОБАУ“ ООД гарантира високо качество и интегрирани системи за всяка фасада;

Спортни настилки

Богатият опит при изграждане на сгради и съоръжения се допълва и от професионализма при изграждането и монтирането на спортни настилки;

Покривни и външни настилки

„КОБАУ“ ООД отговаря на всички изисквания за покривни и външни настилки. От тяхното производство и доставяне, до монтажа и обслужването им.

Независимо дали проектът е хотел на Черноморието, футболен стадион в София, сложна търговска сграда в Пловдив или лечебно заведение във Варна, „КОБАУ“ ООД има хората, уменията и убедителният опит в работата по предизвикателни проекти, които изискват амбициозно мислене, коректно отношение и високо качество.

За повече информация последвайте страниците ни в Facebook и Instagram.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *