DEKO floor подови системи за подземни паркинги и гаражи

г. Автор
Бранш: Настилки
deco-floor

Серията от висококачествени продукти под бранда DEKO floor e предназначена, както за строителни фирми, така и за крайни клиенти. DEKO floor осигурява широка гама продукти за подови настилки от синтетични смоли.

Предлаганите системи са с по- тънък или по-дебел слой, предназначени за защита и финиш на индустриални и декоративни подови настилки, подходящи за най- различни условия на експлоатация: от лек трафик до тежки условия на експлоатация.

Използването на подова настилка на основата на смоли /епоксидни, полиуретанови, полиуретан циментови или акрилни/, става все по- често и необходимо, тъй като техните специфични свойства са незаменими в условията на нарастващи изисквания към пода.

Модерна алтернатива на защита и декорация на подови настилки представляват епоксидните покрития. Завършването с тях на системата е препоръчително там, където се изисква повърхността да притежава химическа устойчивост, да може лесно да се почиства и хигиенизира и да бъде устойчива на механично натоварване и абразия. Гамата на приложение на този тип продукти е изключително широка. Продуктовата гама на DEKO floor има различни системи подови покрития със специфични свойства за всякакви нужди и изисквания.

deco-floor

При изграждането на подземни паркинги и гаражи покритието и конструкцията на пода са подложени на различни климатични условия, сол (ползвана против обледяване на пътя през зимата), агресивна кал, моторни масла и др. Ето защо основните изисквания към подовото покритие, при изграждане на такива обекти, са износоустойчивост, практичност при почистване, висока атмосферна, студо- и влагоустойчивост. DEKO floor предлага широка гама продукти за подови настилки от синтетични смоли, успяваща да удовлетвори всички тях. Покритията са подходящи за най-различни условия – от лек трафик до тежки условия на експлоатация, лесни са за полагане, с възможност за избор на цвят по картел RAL, силно износоустойчиви и с опция за постигне на противохлъзгащ ефект.

Една от възможните системи*, подходяща за изграждане на подово покритие за подземни паркинги и гаражи, включва следните продукти с марка DEKO floor:

• грунд: DEKO floor Primer RD;
• основно покритие: DEKO floor Universal + посипка от кварцов пясък (различната зърнометрия на пясъка определя степен на противохлъзгащ ефект на системата);
• финиш: DEKO floor Universal

* Вид система: Релефна, дебелослойна с посипка от кварцов пясък.

Вижте повече за различните видове системи DEKO floor.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *