Декоративни мазилки от Caparol

1г. Автор
Бранш: Мазилки
декоративни мазилки

Искате да създадете индивидуална и уникална визия на дома си? Да избягате от стандартните гладки едноцветни стени? Декоративните интериорни мазилки на Caparol са вашето решение!

С над 125 годишна история Caparol постоянно обновява и развива портфолиото си от декоративни мазилки, за да отговарят на все по-високите критерии по отношение на екологичност, устойчивост на мокро триене, покривност и т.н.

Декоративните техники са подходящи за всяко помещение – спалня, детска стая, дневна, коридори, офис зони и т.н. Със съответната финишна обработка са подходящи дори и за влажни помещения, изключвайки зоната на душа.

Може да се нанасят като акцент на една стена, на всички стени или пък да се направят отделни декоративни елементи.

декоративни мазилки
Разнообразието е огромно – перлени, гланцови, матови, с метален ефект, релефни или гладки. Всички декоративни продукти се тонират на компютърната ни система ColorExpress, което гарантира еднаквост на цвета. Предлага се в широка цветова гама.  Разгледайте детайли за пълната гама декоративни продукти.

Stucco Di Perla е шпакловъчна техника с перлен ефект. Предлага се в две бази – златна и сребърна. Над 70 завладяващи нюанса, сред които е и черният цвят, който през последните години е сред предпочитаните от дизайнерите цветове. Stucco Di perla е устойчива на високо натоварване и почистване, екологична, водоразредима. Позволява разнообразно структуриране според вашите желания.

декоративна мазилка

Capadecor Arte Noblissima
е декоративна техника с ефектни метални пигменти и добавен кварцов пясък. Нанася се с широка четка, като може да избирате от 85 цвята.

Multistruktur е органично структурно покритие, с което може да създадете разнообразни триизмерни форми и дизайни. Удълженото време за работа, което предлага продуктът, позволява удобно и безопасно завършване на покритията. Готов за нанасяне и лесен за почистване.декоративни мазилки
Ако х
аресвате по-гладки и елегантни повърхности, то Stucco Eleganza и Capadecor Di Luce са идеалният избор.

Stucco Eleganza е мазилка, с която стените придобиват копринен гланц с ефект на седеф. Възможност за разнообразно структуриране, богата гама от цветове, повърхности лесни за почистване са малка част от характеристиките, които отличават Stucco Eleganza.

Повече за декоративните техники на Caparol можете да прочетете тук.

Мострени пана на всички мазилки може да видите като посетите шоурума на Caparol.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Коментари от “Декоративни мазилки от Caparol

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *