Ексклузивни повърхности за врати за общи гаражи Hörmann

г. Автор
Бранш: Врати
врати за общи гаражи
Мотивът на врата 499 на Hörmann се предлага за врати за общи гаражи с повърхности от кортенова стомана, камък или бетон. Това осигурява особено ексклузивен външен вид на вратата, който се вписва хармонично във фасадата.

Като част от фасадата на сградата, вратите за общите гаражи са обект на високи архитектурни изисквания. По заявка Hörmann предлага мотив 499 за врати за общи гаражи, съобразен с модерните фасади от стомана, естествен камък или бетон.

врати за общи гаражи
Желаният дизайн се нанася върху минерална основна плоча с дебелина от 5,5 mm, изработена от гранит, шисти, кварц и специални армировки от стъклени влакна.

Повърхностите от кортенова стомана, камък или бетон се интегрират хармонично във фасадите от тези материали. Минералната основна плоча на вратата с дебелина от 5,5 mm се състои от гранит, шисти, кварц и специални армировки от фибростъкло. След това желаният дизайн се прилага и синтерова като керамична плоча при около 1200 градуса. Това води до особено висока якост и висока устойчивост на атмосферни влияния на повърхността. Това гарантира красив и издръжлив външен вид на вратата. Мотив 499 се предлага за накланящата се врата ET 500, плъзгащата се врата ST 500 и вратата с въртеливо-постъпателен ход N 500 на Hörmann.

Тези типове врати са особено подходящи за много посещавани входове и изходи, например към подземни паркинги, тъй като са проектирани за високи честоти на отваряне и затваряне и са с плавно движение.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *