Елегантност и стил с Рейнарс Алуминиум

г. Автор
Рейнарс Алуминиум

Не можете да си купите елегантност, но със сигурност можете да я създадете. Архитектите от студио MMOA проектират апартамент Силезия в Полша, който е с невероятен дизайн. Благодарение на системите SlimLine 38 и плъзгащите се врати HiFinity на Reynaers Aluminium, дневната светлина прониква в помещенията на 100%. Плавните линии на тънките профили допълват перфектно изящният вид на апартамента.

Рейнарс Алуминиум

Първоначално жилищното пространство се състои от много отделни стаи, което затруднява пълното използване на общата площ. Собствениците искат да създадат просторен, елегантен дом и архитектите от студио MMOA поемат това предизвикателство.

Рейнарс Алуминиум

Системата SlimLine 38 е идеалното решение за апартамента, тъй като позволява осветяване на помещенията от тавана до земята.

Рейнарс Алуминиум

Акцентирането върху гледката е постигнато с плъзгащата система Hi-Finity, която може да издържа прозорци с тегло до 750 килограма, но винаги са лесни за ръчно или моторизирано управление. Рамките са скрити в стените, а профилите на крилото са изключително тънки. В резултат на това се открива безкрайна гледка, която се съчетава със стилния интериор на апартамента.

Рейнарс Алуминиум

Геометричните форми подреждат пространството – дори завесите придобиват формата на статични колони, благодарение на използвания дебел и твърд плат.

Рейнарс Алуминиум

Съвременните проекти изискват съвременни решения. Някога малък и тъмен, сега реновираният апартамент Силезия се къпе в естествена дневна светлина и перфектен стил.

Когато се доверите на Reynaers Aluminium, всичко е възможно!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *