Енергийно ефективни керамични блокове за модерно строителство

г. Автор
керамични блокове

Създадени с най-новите иновативни технологии и от най-добрите специалисти, керамичните блокове на IGM Младост ви гарантират висока енергийна ефективност на сградите.

Те са модерно и екологично решение, което осигурява стабилност и дълготрайност, здравословен пространствен микроклимат и сигурен дом за бъдещите поколения.

Използвайки керамичните блокове на IGM Младост,  вие спестявате енергия и намалявате времето за строителство с до 35%.

IGM МЛАДОСТ притежава пет производствени бази – два завода в Лесковац, Сталач, Мала Плана и Власотинац.

Постоянните инвестиции в развойна дейност, внедряването на високотехнологично оборудване  във всички фабрики, високото качество на суровинния материал има за резултат производство, което отговаря на най-строгите изисквания за качество, икономичност и опростена конструкция.

Компанията се отличава с 113 годишен опит, 5 производствени предприятия и повече от 650 служители. Тя е номер 1 в региона по производство на керамични изделия.

Енергийна ефективност

Структурата на пчелна пита на керамичния блок IGM МЛАДОСТ задържа въздух, което води до високи топлоизолационни показатели на стените и икономия на енергия за отопление и охлаждане.

керамични блокове МладостДобива на висококачествена глина и модерните производствени линии дават възможност за производството на керамични блокове от най-висок клас.

По-бързо строителство и спестявания разходи за енергия

Системата „нуд и федер“ способства създаването на бърза и надеждна конструкция. Освен това тя намалява загубата на енергия при връзката между двата блока като предотвратява термично прекъсване и по този начин повишава топлоизолацията.

Керамичните блокове IGM МЛАДОСТ осигуряват идеален микроклимат за вашия дом. Изработени от естествени материали – тухлена глина от южна Сърбия, създава отличен микроклимат в новопостроените сгради.

Шумоизолация

керамични блокове МладостКерамичните блокове имат и специално предназначение за шумоизолация. Специална технология на производство – клетъчната структура на керамичния блок ви осигурява звукоизолация до 56dB.

Модерно производство с дългогодишна традиция.

керамични блокове Младост

ИГМ МЛАДОСТ е един от най-големите и значими производители на строителни материали на Балканите и Югоизточна Европа с над 114-годишна традиция. Обединява 5 фабрики в Централна и Южна Сърбия в едно разпознаваемо име, известно преди всичко с качеството на своите продукти.Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *