ЕСХА България – водеща компания в областта на хидро и топло изолациите

г. Автор
Esha-0

Марката ЕСХА има дълга и интересна история, като води началото си от Холандия още от далечната 1927 г. Самото име „ЕSHA” е съставено от първите букви на имената на основателите на компанията – Smid & Hollander.

„ЕСХА България” ООД е регистрирана в София през 2001 г. като дъщерна фирма на Alfa Alfa Energy S.A. – Гърция, преди известна като ESHA Hellas S.A.

Към днешна дата Alfa Alfa Energy S.A. произвежда под търговската марка ESHA широка гама от битумни, петролни и други химически продукти, предназначени за хидроизолация, топлоизолация и защита на строителни съоръжения и конструкции в гражданското строителство, а също и широка продуктова гама за прилагане в пътното строителство.

Основана през 1962 г. в Аспропиргос, Атика, Гърция, компанията, за тези вече 56 години съществуване, има съществен принос в определянето на стандартите при битумните хидроизолации и съпътстващи продукти за гражданското и пътното строителство.

Производството на продуктите ЕСХА се извършва при внедрена и сертифицирана система за управление на качеството в съответствие с ISO 9001 и система за управление на околната среда ISO 14001, както и в съответствие с най-новите Европейски норми и изисквания.

ОСНОВНИ ПРОДУКТОВИ ГРУПИ

Хидроизолации

– пълна гама CE-маркирани битумни хидроизолационни мембрани (полимер-модифицирани SBS и APP, оксидирани, специални), самозалепващи и студено-полагащи се битумни покривни системи, противокоренови мембрани за зелени покриви, пароизолационни системи;
– битумни керемиди и подкеремидени мембрани (битумни, термоотразяващи, пародифузионни);
– битумни, акрилни и полиуретанови грундове и течни хидроизолационни продукти – водоразтворими и на база разтворители;
– битумни, акрилни, полиуретанови и полисулфидни мастици и фугопълнители.
Esha-1

Зелени покриви, паркинг-покриви и пешеходни зони

Пълна гама CE-маркирани дренажни композити, хидроизолационни и противокоренови мембрани (в съответствие с FLL), защитни, разделителни, дренажни и филтриращи геотекстили, водоабсорбиращи панели от минерална вата за воден резервоар и заместване на субстрата, разделящи метални и PVC профили, ревизионни елементи, капаци, решетки, субстрати от органични и минерални компоненти за всички видове интензивни и екстензивни зелени покриви, пешеходни и паркинг-покриви (клас на натоварване 1, 2 и 3).
Esha-3

Топлоизолации

– топлоизолационни плочи от есктрудиран полистирен;
– полиуретанови (PU) топлоизолационни плоскости;
Esha-4
Покривни аксесоари

Пълна гама покривни аксесоари – воронки, барбакани, сифони, отдушници, розетки, свързващи части и преходници (подходящи за използване при всички типове хидроизолации – битумни, PVC, TPO и др.), оборудване и инструменти за монтаж на хидроизолационни материали и системи.
Esha-5
Дренажни мембрани и композити

– HDPE влагозащитна мембрана
– HIPS дренажни композити за зелени покриви, паркинг-покриви, пешеходни зони.
Esha-6
Геотекстили

Пълна гама CE-маркирани полиестерни и полипропиленови геотекстили за разделяне на слоеве, филтриране, дрениране, защита, армиране, абсорбиране на напрежения и др.
Esha-7

Пътно строителство

Еластомерни, пластомерни и оксидирани битуми, полимер-модифицирани битуми, битумни емулсии и студени асфалтови смеси с приложение в изграждането на пътища, мостове, летища и др. инфраструктурни обекти.
Esha-8
Esha-9
Esha-10
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *