Европейска акция 2023 на Hörmann – врати на атрактивни промоционални цени

г. Автор
Бранш: Врати
врати
В рамките на Европейска акция 2023 от 1 февруари до 31 декември 2023 г. Hörmann предлага врати и атрактивни допълнителни пакети на изгодни цени

В рамките на годишната кампания „Европейска акция“ от 1 февруари до 31 декември 2023 г. Hörmann предлага гаражни, входни, интериорни врати от дърво и стъкло, както и атрактивни допълнителни пакети на промоционални цени. При това промоционалните продукти са 100 % неутрални за климата и впечатляват с висок стандарт за безопасност.

Неутрални за климата промоционални продукти

Всички промоционални продукти на Hörmann, предлагани в рамките на Европейска акция 2023, са неутрални за климата. Hörmann покрива нуждите си от електроенергия във всичките си производствени бази в Европа с екологичен ток. Чрез тези и много други мерки Hörmann спестява над 75 000 тона CO2. Остатъчните емисии компанията компенсира с насърчаване на проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

Гаражни секционни врати с предлагано като опция защитно оборудване клас RC 2

врати
Секционната гаражна врата RenoMatic на Hörmann се предлага в различни дизайни, като например показаната тук повърхност Slategrain с модерна визия със светлосенки.

Гаражните секционни врати в акцията са с особено устойчивата на износване повърхност Woodgrain, с повърхността Slategrain с щампован релеф със светлосенки или гладката повърхност Planar – всяка от тях е със задвижване ProMatic и едно дистанционно управление, в седем възможни специални цвята и седем различни размера. С предлагания като опция допълнителен пакет срещу доплащане вратата може да бъде оборудвана със сертифицирано в Германия защитно оборудване клас RC 2 съгласно DIN/TS 18194. При желание срещу доплащане може също да замените задвижването в пакета с по-бързото задвижване SupraMatic 4, което е с включен Bluetooth приемник за управление през смартфон, с LED-осветление и капак от благородна стомана с ексклузивен дизайн.

Входни врати със стандартно включена защита от взлом

Входните врати също са част от промоционалната програма на Hörmann:

врати
Алуминиевата външна врата ThermoSafe на Hörmann със стандартно включено защитно оборудване клас RC 3 се предлага в рамките на Европейската акция в различни промоционални цветове и размери

Алуминиевата входна врата от премиум клас ThermoSafe е с платно с дебелина 73 мм, стандартно включено защитно оборудване клас RC 3, 5-точково заключване, както и много добра топлоизолация с коефициент на топлопроводимост U до 0,87 W/(m²∙K). В зависимост от предпочитанията по отношение на дизайна клиентите могат да избират между 6 мотива и осем промоционални цвята. За особено изящна и елегантна визия входните врати ThermoSafe могат да бъдат оборудвани допълнително и със скрити панти.

В годишната акция е включена и входната врата от стомана / алуминий Thermo65. Вратата е с платно с дебелина 65 мм, стандартно включено защитно оборудване клас RC 2, в 6 мотива и 7 различни цвята.

За строителните предприемачи и клиенти, за които цената е от значение, Hörmann предлага входната врата ISOPRO със стабилно стоманено платно и доказано добра топлоизолация.

Модерни интериорни врати от дърво и стъкло

врати
Интериорните врати от дърво и стъкло също са част от кампанията Европейска акция на Hörmann и подчертават модерния интериор, особено в черно

Предложенията на Hörmann за вътрешното пространство са дървени и стъклени врати като напълно окомплектован елемент от платно, каса, комплект обков и дръжка.

Дървените врати се отличават с особено устойчива повърхност и платно със стабилна вложка от тръбно ПДЧ.
Моделът BaseLine се предлага с фалцово платно и елегантни заоблени кантове, както и с платно без фалц – и двата вид в три цвята и два декора.

В акцията са включени още интериорната врата DesignLine Concepto в безфалцово изпълнение, с повърхност Ultramatt и три промоционални цвята, както и фалцовата врата DesignLine Stripe 15 отново в три възможни цвята.

Освен дървени интериорни врати са представени и стъклени врати в лофт дизайн, които със своите черни надлъжни и напречни линии създават елегантни акценти в модерния интериорен дизайн. Те са възможни като еднокрили или двукрили врати на панти или като спестяваща пространство плъзгаща се врата със или без странична част.

Врати в модерния черен цвят

врати
В рамките на кампанията на промоционални цени се предлагат врати в актуалния в момента черен цвят, които поставят модерни акценти

В кампанията са включени врати в модерния в момента наситен черен цвят, които се отличават с особено съвременна визия. А с допълнителния пакет от серията black.edition могат да се поставят черни акценти, като например дръжки на вратите в наситено черно за входните и интериорните врати.

Къщички за градински инструменти Berry

врати
За прибирането на различни видове градински инструменти, велосипеди, градински мебели и много други Европейската акция на Hörmann предлага съвременните и удобни къщички за градински инструменти Berry Classic

За прибирането на различни видове градински инструменти, велосипеди, градински мебели и много други Европейската акция на Hörmann представя съвременните и удобни къщички за градински инструменти Berry Classic с двускатен покрив, стабилна и безопасна конструкция, лесен и бърз монтаж и включена в доставката алуминиева подова рамка. На специална цена са къщички с обем на помещението около 12 кв.м., в три възможни цвята, с една или две врати.

Годишната акция обхваща отново и познатите задвижвания за портални врати LineaMatic и RotaMatic, базовия куб от Smart Home системата на Hörmann – Hörmann homee brain, както и най-продаваната в Европа гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход Berry.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *