FERBOX – фабрични елементи за закотвяне на армировка от ВИ ДЖИ ЕФ

г. Автор
Ferbox-VJF-армировъчни детайли

В разнообразния продуктов каталог на ВИ ДЖИ ЕФ попадат и иновативните детайли за груб строеж – FERBOX, производство на H-Bau Technik, Германия.

FERBOX са армировъчни детайли с едноредово или двуредово разположени предварително огънати и формувани стоманени фусове, за закотвяне на армировка в стоманобетонни елементи от различни етапи на грубия строеж.

Ferbox-VJF-армировъчни детайли

Детайлите се състоят от метална кутия с различен тип на сечението – гладка или профилирана, в зависимост от усилията, които трябва да поеме, армировъчни стоманени пръти с различни диаметър, дължина и разстояние, през което са разположени. Елементите се произвеждат в много и различни варианти, като покриват всички необходими и изчислени от проектантите видове усилия.

Ferbox-VJF-армировъчни детайли
Ferbox-VJF-армировъчни детайли

Производителят e създал специализиран софтуер, който улеснява работата и избора на проектантите, давайки възможност за точно изчисление и избор на подходящия елемент, в зависимост от стойностите на натоварванията и усилията в даден конструктивен елемент.

Предимства на продукта:

• Безплатен софтуер, в помощ на проектантите;
• Съкращава времето, необходимо за монтаж;
• Редуцира вероятността за допускане на грешка;
• Голямо разнообразие на видове.

За подробна информация относно продуктовата група и типовете елементи в нея може да се обърнете към консултантите на компанията в четирите офиса на Ви Джи Еф в страната – София, Пловдив, Бургас и Варна.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *