GLOBUS Build – строителните продукти, от които имате нужда!

г. Автор
GLOBUS Build

Въображението може да бъде най-добрият ви съюзник, за да имате достъпен, красив и удобен дом. Ние, от GLOBUS Build ще ви предоставим всички възможни алтернативи да изградите вашия мечтан дом или офис. Предлагаме ви качествени материали на достъпни цени, които ще създадат уютното пространство, от което имате нужда. И тъй като нашата креативност няма граници, ще бъдем до вас, за да реализирате и най-смелите си идеи, разчитайки на нашия балансиран екип от млади и ентусиазирани хора, с опит в разработването на строителни материали.

Запознай се с нас!

GLOBUS Build е фирма, създадена през 2005 г., но за изключително кратко време екипът успява да разработи цялостна стратегия с огромен потенциал в областта на строителните материали.

Съвместната работа с производители от Италия, Естония и Гърция гарантира качеството на продукти GLOBUS и е доказателство за широкия хоризонт, който фирмата има. Износът на продукция зад пределите на страната е ясен показател, че влаганите усилия отварят все повече врати.

GLOBUS-Build

Благодарение на огромен труд, желание и всички предоставени възможности, както екипът, така и производствената база се разрастват до такава степен, че да могат да бъдат поставени на едно равнище с всеки голям производител в този бранш.

Защо да изберете GLOBUS Build?

– Защото сме надеждни. В днешно време, когато конкуренцията е изключително висока, е трудно да намериш сигурен партньор, който да предостави качествени строителни продукти на достъпни цени.

– Защото предоставяме отлично качество. Всички наши продукти, използвани за системни решения в бранша са с отлично качество. Качество, което е съобразено с всички изисквания и проверено от нашите експерти.

– Защото подкрепяте бизнеса в Българя.

– Защото към ангажимента към нашия клиент включваме и ангажимент към нашата природа. Нашата концепция за безопасност и грижата за околната среда е свързана с нашата социална отговорност като компания.

Нашата визия

Да бъдем сред водещите компании в проекти за дома и строителството, подобрявайки качеството на живот на нашите клиенти. Развивайки се с иновации и устойчивост, предлагайки най-добрите продукти, услуги и съвети на най-добрата пазарна цена, ние се вдъхновяваме и изграждаме мечтите и проектите на нашите клиенти.

Наши продукти може да намерите в следните продуктови категории:

• Сухи строителни смеси;
• Хидроизолационни продукти;
• Топлоизолационни продукти;
• Течни финишни покрития и грундове;
• Уплътнители, монтажни лепила и пяни.

GLOBUS Build

Едни от нашите големи партньори:

· КРЕЗ е верига от магазини за строителството и дома в град Пазарджик;
· Марката „Mr.Bricolage”е първият магазин от типа на модерната търговия за стоки „Направи си сам“;
· Васмар ООД е строителен хипермаркет в град Кърджали.

GLOBUS Build е компания с обучен екип специалисти, подобряващ непрекъснато своята работа. Вие получавате най-доброто обслужване и качество, чрез съвкупността от креативни и надеждни професионалисти. Ние ви помагаме да избирате между всички наши продукти, съветваме ви и ви даваме идеи, които да ви вдъхновяват във всичките ви проекти. Не чакайте повече. Осъществете вашите мечти с GLOBUS Build.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *