Хидроизолационни системни решения в основи от ВИ ДЖИ ЕФ

г. Автор
хидроизолационни системи

ВИ ДЖИ ЕФ доставя на българския пазар хидроизолационни системи за строителството повече от 20 години, представлявайки водещи световни производители.


Компанията има капацитета да предложи и реализира надеждни решения за хидроизолационни системи в основи.

При строежа на сгради едно от най-важните неща, които трябва да бъдат взети под внимание е осигуряване водоплътността частите на сградата, които са в непосредствен контакт с почвата. Това налага специфицирането на изключително надеждна и дълготрайна хидроизолационна система, тъй като при компрометиране, ремонтните работи са изключително трудни и скъпи или в повечето случаи – невъзможни.

Доказали се като сериозен и надежден партньор в доставката, проектирането и монтажа на хидроизолационни системи, ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг извършиха хидроизолационните дейности в основи на новостроящата се административна сграда в района на София Тех Парк, чийто главен изпълнител е „Маркан” ЕООД.

хидроизолационни системи
Хидроизолационни системни решения в основи от ВИ ДЖИ ЕФ

Бъдещият мултифункционален административен център за бизнес услуги е с РЗП 30 000 кв.м . Сградата се сертифицира за екологично строителство по BREEАM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) и се очаква да бъде завършена през 2020 г.

Изпълнената хидроизолационна система в основите на сградата е изцяло съобразена с укрепването на изкопа, който се състои от едноредово анкерирани берлински стени. Системното решение за основите включва полагането на два пласта SBS битумна мембрана, производство на General Membrane.

Предлаганите от ВИ ДЖИ ЕФ SBS битумни мембрани, притежават изключителна еластичност – резултат от специфичната формула, по която се произвеждат – висококачествен дестилиран битум, модифициран с еластопластомерни полимери, стирен бутадиен стирен и селективно подбран стабилизиращ пълнител.

Освен при хидроизолирането на основи и фундаменти, SBS битумните мембрани са подходящо решение за покривни хидроизолационни системи и метални конструкции, подложени на сериозни натоварвания.

Натрупаният през годините опит отличава ВИ ДЖИ ЕФ Инженеринг, като компания, която предоставя и реализира надеждни и технологични решения при мащабни и значими обекти.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *