Hörmann Европейска акция 2021 – промоционални врати и атрактивни допълнителни пакети

г. Автор
Бранш: Врати
Hörmann
В рамките на Европейска акция 2021 от 1 март до 31 декември 2021 г. Hörmann предлага врати и атрактивни допълнителни пакети на промоционални цени.

Годишната кампания за продажби на Hörmann – „Европейска акция“ стартира на 1 март 2021 г. с нови продукти на изгодни промоционални цени. През 2021 г. мотото на кампанията гласи: „Полезно за нашия климат – красиво и сигурно за Вашия дом“.

С Европейска акция 2021 и тази година компания Hörmann предлага на търговските си партньори атрактивна акция с нови продукти на изгодни промоционални цени за крайните клиенти. Промоционалните врати и допълнителните пакети се предлагат от 1 март до 31 декември 2021 г.

Неутралността по отношение на климата като важен аргумент за продажба

Промоционалните продукти в кампанията Европейска акция 2021 са произведени неутрално по отношение на климата. „Все по-често решението за покупка се взима при отчитане на фактори като екологичността на продукта или социалния ангажимент на компанията“, обяснява Лиза Модест-Данке, мениджър дигитален маркетинг и PR при Hörmann. „Ето защо неутралността по отношение на климата на промоционалните продукти е важен аргумент за продажба“, казва Модест-Данке. При производството се използва 100 процента екологичен ток. С тези и още много други мерки Hörmann спестява няколко десетки хиляди тона CO2. Остатъчните емисии компанията компенсира с насърчаване на проекти за опазване на климата в сътрудничество с ClimatePartner.

RenoMatic с предлагано като опция оборудване RC 2

Част от кампанията е популярната гаражна секционна врата RenoMatic в десет промоционални размера, включително автоматично задвижване и дистанционно управление, на цена, започваща от 1678 лева. С предлаган като опция допълнителен пакет срещу доплащане от 278 лева към вратата може да се добави и сертифицирано в Германия допълнително защитно оборудване за повишаване на взломоустойчивостта съгласно немския стандарт DIN/TS 18194.

Hörmann
В рамките на Европейската акция алуминиевата външна врата ThermoSafe със стандартно включено защитно оборудване RC 3 се предлага в различни промоционални цветове и размери. Външната врата, както и всички останали промоционални продукти, са произведени неутрално по отношение на климата – все по-важен критерий при вземането на решение за покупка.

Промоционални входни врати в рамките на Европейската акция

Европейска акция 2021 включва също и външни врати. Алуминиевата външна врата от най-висок клас ThermoSafe се предлага на промоционална цена, започваща от 4978 лева, в 7 промоционални цвята, 15 мотива и със стандартно включено защитно оборудване RC 3 и перфектна топлоизолация. В акцията се предлага и външната врата от стомана / алуминий Thermo65, започваща от 2498 лева. За строителни предприемачи и модернизатори с ограничен бюджет асортиментът от промоционални входни врати се допълва от външната врата от стомана/алуминий Edition46 на цена от 1598 лв. и входната врата ISOPRO, чиито цени започват от 1998 лв.

В годишната кампания са включени също интериорни врати, задвижвания за портални врати, базовия куб от Smart Home системата на Hörmann – Hörmann homee brain, както и най-продаваната в Европа гаражна врата с въртеливо-постъпателен ход Berry.

Повече информация може да намерите на интернет страницата на компанията или да посетите официалните дистрибутори.

Снимки: Hörmann
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *