Hörmann ThermoPlan Hybrid – елегантно решение при външните врати

г. Автор
Бранш: Врати
външна врата

Новата алуминиева външна врата ThermoPlan Hybrid на Hörmann предлага щедра и модерна визия. Платното и касата са в една равнина, както от външната, така и от вътрешната страна.

Hörmann допълва асортимента си с нова външна врата от комбинация между алуминий и благородна стомана. Вратата ThermoPlan Hybrid се отличава със съосна визия на платното и касата от двете страни и е изключително здрава и устойчива на атмосферни влияния.


Асортиментът от външни врати на Hörmann предлага разнообразие от модели и мотиви за домове във всеки стил. Изцяло от алуминий или от комбинация между алуминий и стомана – при нас ще откриете подходящата врата за всеки вкус и портфейл. Сега Hörmann допълва асортимента си от висококачествени алуминиеви външни врати с външната врата ThermoPlan Hybrid.

външна врата
Платното и касата са в една равнина от външната и от вътрешната страна. Така се постига изключително мащабна и модерна визия.

Особено подхождащи на модерната архитектура са щедро оформените входове, при които външната врата се вписва елегантно в цялостната визия. Освен цвета и дизайна, скрито разположените панти и равнинната визия на вратата също се числят към качествените характеристики, на които залагат строителните предприемачи и архитектите. Външната врата ThermoPlan Hybrid се отличава най-вече с това, че платното е оформено в една равнина с касата, както от външната, така и от вътрешната страна и по този начин изглежда особено щедро и елегантно. Също така се предлага избор от разнообразни дизайни и цветове.

Предлаганата само от Hörmann /по данни на производителя/ комбинация от алуминий и благородна стомана осигурява изключително стабилна конструкция. ThermoPlan Hybrid предлага също така много добър коефициент на топлоизолация (UD-стойност 0,87 W/ (m²K)) и стандартно включено защитно оборудване клас RC 3.

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *