Идеи за градината в новия каталог на Semmelrock Stein+Design

г. Автор
zimmelrock

Почитателите на модерния и интригуващ дизайн могат да намерят вдъхновение в новия каталог на Semmelrock Stein+Design.
В “Идеи за градина 2017” ще откриете широка гама от възможности за реализация на проекти. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock ще грабнат Вашето внимание.
zimmelrock
Като специалист в оформянето на ландшафтни пространства и тази година Земелрок представя нови системни рeшения за луксозен дизайн с разнообразни повърхности, цветове и формати. Създайте свой индивидуален стил, като комбинирате плочи, бордюри или системи за стени според своя вкус.
zimmelrock
zimmelrock
Намерете вдъхновение и идеи как да постигнете интересни акценти посредством съчетаване на различни повърхности. Предайте екстравагантен или класически облик на своето пространство за отдих. Бъдете креативни, като създадете декоративни ефекти върху зелените площи или алеите.
zimmelrock
Можете да намерите новото издание на “Идеи за градина 2017” при партньорите ни в цялата страна. Ако сте привърженик на модерните електронни медии ще намерите каталога на нашата уеб страница. Ако обаче желаете да получите Ваше собствено копие на хартия изпратете ни заявка или заповядайте в нашата мострена градина.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *