Изолации ALUTHERMO – решение без загуба на ценно пространство и енергия!

г. Автор
ALUTHERMO

Произходът на ALUTHERMO като експерти в областта на тънките изолации датира от 1999 г. До днес нашият подход към всеки клиент е индивидуален, адаптивен, напредничав и иновативен. Нашата компания съчетава своите солидни корени в областта на качествените решения за изолация с динамиката, необходима за посрещане на постоянно променящите се предизвикателства на съвременния индустриален пейзаж.

Защо да изберете ALUTHERMO?

ALUTHERMO обслужва и поддържа много различни сектори в областта – от индустриални изолации за мащабни проекти до изолации за вашия гараж. Нашите продукти са създадени по иновативни технологии с изключителни високотемпературни изолационни свойства. Те имат различни приложения, а ние ще ви предложим най-доброто за вашия проект.

Отличителна черта на компанията и нашата сила са хората – екипите, които ще бъдат до вас от самото начало до приключването на обекта. Нашите специалисти са висококвалифицирани, любезни, отзивчиви, работейки с индивидуален подход към всеки клиент. Уменията им са гарантирани и вие ще се убедите в това, още когато прекрачите прага на компанията.

Нашата богата гама тънки изолации помагат на клиентите ни да поддържат разходите си ниски, като същевременно подобряваме техния комфорт, спестявайки им място, средства и излишни нерви и притеснения. Чрез прецизното термично регулиране оптимизираме ефективността на всяка сграда чрез изолациите на ALUTHERMO.

За да запазим нашите челни позиции на пазара, се стремим непрекъснато да усъвършенстваме и подобряваме това, което можем да предложим. Ние гарантираме, че решението, от което предлагаме за всеки проект, е най-доброто. Вярваме в отличните качества на нашите изолации, вложени дори в най-малкият проект.

Изолации  ALUTHERMO и техните приложения

ALUTHERMO – QUATTRO – изолация за вашия покрив

Тънката изолация ALUTHERMO – QUATTRO е най-правилното решения за покривната конструкция на всяка сграда. Тя е с дебелина само 1 см и предлага възможност за високоефективна изолация на тавански помещения и при ремонтиране на съществуващи такива, където е необходимо да бъде запазена височината в помещението. С ALUTHERMO – QUATTRO, монтирана от вътрешната страна на покрива, се решават много архитектурни предизвикателства, служи като пароизолация и таванските помещения не се нагряват през лятото, което повишава комфорта в тях.

ALUTHERMO

През зимата ALUTHERMO – QUATTRO предпазва помещенията от топлинна загуба. Лесна е за монтаж, поради лесно огъващата се структура. Адаптира се към всички форми на покрива, което спестява разходите за промяна на неговата форма или височина. При поставянето на изолация, сградата няма да претърпи промени, което прави приложението на ALUTHERMO – QUATTRO отлично за реставрация и ремонт на паметници на културата.

ALUTHERMO ALUTHERMO

НАЦИОНАЛЕН ПАМЕТНИК SPEYART VAN WOERDEN’S HOFJE
Местоположение: Холандия

ALUTHERMO – QUATTRO – вътрешна и външна изолация за стени

ALUTHERMO
ALUTHERMO

Изолирането на стените в дома, офиса или нашата производствена сграда е изключително важно, тъй като през стените се губят почти 20% от топлината. С изолацията ALUTHERMO – QUATTRO за стени, освен високо ниво на термоизолация, се пести и от пространство. Изолацията е тънка, монтира се от вътрешната страна на помещенията и може да се използва и в рамкови-модулни сгради.

ALUTHERMO
ALUTHERMO

ALUTHERMO – QUATTRO – изолация за пода

ALUTHERMO

Топлинните загуби могат да бъдат значително намалени, когато освен изолация на покрива и стените, се постави такава и на пода. Изолацията за под ALUTHERMO – QUATTRO е изключително подходяща, както за нови сгради, така и при ремонт на стари такива, тъй като много често там се стремим да не загубим височината на помещението. Предимствата на тънката изолация за под ALUTHERMO – QUATTRO, са че е отлична за използване, там където има разлика в нивото, или където подовите плочи са твърде високо. Изолацията отлично ще разпредели и топлината, която няма да се губи, устойчива е на натиск и предлага много добра звукоизолация. Може да се монтира под замазка или друго подово покритие.

ALUTHERMO-QUATTRO – Разширено приложение

За да избегнете образуването на топлинни мостове или замръзване на первазите и прозорците на вашата сграда, използвайте изолацията ALUTHERMO-QUATTRO. Идеално решение и при монтаж на външни ролетни щори.

ALUTHERMO-QUATTRO е отлично решение и за изолация на стъклен покрив при оформяне на зимна градина. Така ще може да използвате красивата си веранда, както през лятото, така и през зимата, създавайки си комфорт и уют.

ALUTHERMO

Освен за изолация на вашите помещения ALUTHERMO-QUATTRO се прилага и при изолация на въздухопроводи, транспортни средства, резервоари, товари от фармацевтичната промишленост и други.

Изолации ALUTHERMO! Ние водим промяната в по-интелигентните изолационни решения за един по-добър и комфортен живот!Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *