Как да задържим фасадите свежи за по-дълго ?

г. Автор
Браншове: Бои, Мазилки
мазилки оргахим
DEKO professional

Замърсяването на околната среда, особено в големите градове, оставя трайни белези върху фасадите. Дъждовете и външната влага допълнително влошават състоянието на фасадното покритие, тъй като заедно с тях попиват част от повърхностното замърсяване. Така фасадата с всеки изминал ден става все по- мръсна.

Благодарение на съвременните иновативни разработки в строителството, имаме решение на проблема. Навлизането на нано технологията в производството на строителни продукти, придава на готовия продукт конкурентни предимства удовлетворяващи изискванията на потребителите, а точно подбраните компоненти и добавки са гаранция за висококачествен продукт.

мазилки оргахим
структури Оргахим DEKO professional

При производството на DEKO professional Полиуретанова нано мазилка се използват различни съставки гарантиращи устойчивостта на покритието във времето. Полиуретановият компонент в мазилката не позволява образуването на микропукнатини и изсветляването на фасадата. Така няма да се изненадате, че избраният от вас цвят се променя бързо от слънчевата светлина. Нано дисперсията позволява самопочистване на фасадата, възпрепятства образуването на плесени и не позволява проникването на вода. Благодарение на съдържанието на фибри, пластичните деформации се свеждат до минимум. По този начин фасадата остава по-устойчива във времето, запазвайки свежия си вид.

DEKO professional Полиуретанова нано мазилка се предлага в различни структури (драскана и влачена) и може да се оцветява машинно в богата палитра от цветове.

Мазилките от серията DEKO professional са с нисък разход, лесни за полагане и оформяне на декоративния ефект. Устойчиви са срещу проникване на петна, миризми, прах и механични въздействия, като износване и напукване.

През активния строителен сезон Оргахим предоставя отново на своите клиенти възможността напълно безплатно да тонират мазилки от серията за професионалисти DEKO professional. Всеки потребител може да избере уникален цвят от специалния промоционален картел DEKO professional.

Мазилките могат да бъдат оцветени във всички обекти с тонираща система на Оргахим.
Повече информация за мазилките на DEKO professional.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *