Качество, иновации, широка продуктова гама и дизайн от Сараrol

г. Автор
Браншове: Бои, Грундове
caparol

С продуктите на Caparol с лекота постигате здравословен микроклимат за Вашето семейство.

Caparol предлага иновативни продукти и системи за интериор, с които да създадете красив и уютен дом, създавайки здравословен микроклимат за Вашето семейство и повишавайки стойността на жилището си.

caparol

От самото си основаване, най-важната цел на Caparol е да създава нови стандарти за качество в индустрията по отношение на екологично чисти и здравословни продукти.

caparol

Indeko-plus
e първата в света минимизирана емисионно и несъдържаща разтворители, боя за интериори. Доказано безвредна, бързосъхнеща и без неприятен мизис, Indeco plus се отличава с много добра покривност и бързо съхнене, което я прави много подходяща за целогодишно полагане. Равномерна, плътна и наситена текстура, с която постигате плътност само с една ръка. Indeko Plus (База 1-3) може да се оцвети със системата за оцветяване ColorExpress в над 5 милиона цветови нюанса.

caparol

Всички интериорни цветове на Caparol носят престижния сертификат печат за качество на E.L.F. – минимално вредни емисии, без разтворители, без съдържание на пластмаси, с индекс на летливи органични съединения по-малък от 1g/L, което е 30 пъти по-малко от минимума, наложен като изискване от европейското законодателство.

caparolCaparol Sensitive е първата емулсионна боя от най-висок клас без консерванти – особено подходяща за хора страдащи от алергии. Продуктът е без консерванти, патентована рецепта, без разтворители, притежава сертификат „подходящ за страдащите от алергии“, съгласно сертификат за изпитване на RW TÜV Essen.

caparol
За постигане на добър микроклимат и за перфектни повърхности, във всички жилищни помещения, училища, детски градини, обществени сгради, както и за възстановяване на исторически паметници, специалистите на Caparol са разработили Sylitol Bio-Innenfarbe.

Поради естествената алкалност на свързващото вещество, продуктът възпрепятства появата и развитието на бактерии, мухъл и други гъбични образования. Той е без консерванти, разтворители, омекотители и миризмии. Притежава сертификат „Предназначен за алергични лица”, издаден от RW TÜV Essen,който е идеален за хора с различни видове алергии.

Отличното качество на суровините гарантира устойчивост на продуктите! Една трета от световните емисии на парникови газове се причиняват от сгради. Caparol дава значителен принос за опазването на климата с нашите интелигентни системи и продукти.

caparolCaparol Latex Hygiene е супермиеща се дисперсионна боя, с наситено бял цвят, перфектна за изпълнение на повърхности, които се нуждаят от ефективна антимикробна защита в помещения с високи хигиенни стандарти: болници, клиники и медицински кабинети, родилни отделения, училища, детски градини, ресторанти и др. или за всякакви други помещения, подложени на чести дезинфекции. Отговаря на Клас 1 на мокро триене, съответства на устойчивост на триене, съгласно DIN 53778.

caparol

Продуктите на Caparol гарантират висока стойност и първокласно качество: използват се само най-добрите суровини, а цялостния контрол на качеството в производството, осигуряват екологичност на продукцията и здравословен климат у дома.

Допълнителна информация може да намерите на www.caparol.bg или да се свържете с Caparol на телефон 0887 803 298.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *