Комбинираните формати на Semmelrock – решение с много възможности

г. Автор
Комбинираните формати на Semmelrock

Ако ви предстои оформление на дизайна на външното пространство около Вашия дом или пък се нуждаете от реконструкция на вече съществуващото, Semmelrock ви предлага да разгледате многообразието от варианти, които предоставят комби форматите.

Продуктите в комбиниран формат са разработени с цел да удовлетворят потребността от гъвкави решения за настилките в заобикалящия ни екстериор.

Съчетани от различни по големина елементи, но с един и същ дизайн на повърхността, комбинираните формати предоставят възможност за множество варианти на подреждане, като едновременно се запазва хармоничността по отношение на визията.

Всеки един елемент е направен съобразно размерите и формите на останалите, така че всички серийни части да съвпаднат идеално една към друга. Основното преимущество на комбинираните формати е възможността за оптимизиране на технологичната фира заради вариативността на отделните формати.

Комбинираните формати на Semmelrock

Комбинираните формати разгръщат в пълнота потенциала на обработваното място, създавайки индивидуален почерк и усещане за уникалност. Имаме възможност за различни креативни решения, отговарящи на съответните функции на площта.

Комбинираните формати на SemmelrockВсе по-голямата гама от продукти създадени в комбиниран формат дава и по-големи възможности за размери, които да са максимално удовлетворяващи потребностите на конкретния клиент и специфичните размери на всеки обект.

В зависимост от това дали във Вашия проект преобладават строго геометрични линии или пейзажно оформени пространства с наличие на дъговидни и кръгови участъци, нашата гама от продукти има възможността да удовлетвори и най-претенциозните изисквания за ландшафтни оформления.

Комбинираните формати на Semmelrock

Модели за полагане на комби форматите


Първи етап – създайте модел

Направете своя уникален повтаряем модел – този, който е най-близък е до вашите естетически виждания и отговаря на размерите на пространството. Проверете, че общата форма се повтаря преди да продължите към следващата стъпка.

Втори етап – запълнете шаблона


Запълнете формата на шаблона, като повтаряте основната фигура. Не забравяйте, че дори и малки размествания в позицията на някои от елементите могат да доведат до драстично изменение на формата на външния вид на шаблона.

Комбинираните формати на Semmelrock

За да облекчат вашия работен процес, екипът на Semmelrock ви предлагат различни комбинации от растерни схеми с приложена разходна норма към всяка една от тях.

Разгледайте моделите за примерни растери на Semmelrock.

Приложение на комби форматите с продукти от гамата на Semmelrock

И за да постигнете перфектния завършек на пространството около настилката, можете да фиксирате с PVC профил Steinfix. Този продукт ви предоставя оптимално ценово решение и бързи срокове на изпълнение.

Комбинираните формати на Semmelrock

Директният преход към трева, декоративни камъни или мулч ви дава завършена естетическа визия и бъдеща лесна поддръжка при тримиране и оформяне на канта около настилката.

По този начин ще си спестите изграждането на бордюри, които са не само по-трудоемки за поставяне, но и по-скъпи заради необходимостта от изграждане на бетонна основа и влагане на разтвори.

Комбинираните формати на Semmelrock

Възползвайте се от иновативните и разнообразни решения, които комби форматите предлагат и разкрийте пълния потенциал на Вашето пространство.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *