Комфорт с Reynaers Aluminium

г. Автор
Reynaers Aluminium

За повечето хора жизненият комфорт е равен на спокойствие. А това означава да държите вятъра, водата, топлината и студа извън дома си по всяко време. Aлуминиевите решения на Reynaers Aluminium ви помагат да създадете повече уют и хармония във вашия дом.

Комфортът и ефективното използване на енергията вървят заедно ръка за ръка. Ето защо ние се стремим да осигурим превъзходна топлоизолация и въздухонепроницаемост във всяка система, която създаваме. Освен профили с висока изолация и типове остъкления, Reynaers Aluminium предлага решения за вентилация, слънчев контрол и въздухо и водонепропускливи връзки на сградите.

Оранжерия, зимна градина или затворен балкон пренасят външната част на вашия дом вътре. Не само през лятото като закрито-външно пространство, но и през останалите сезони те могат да се използват на 100%. Reynaers подобрява въздухо и водонепропускливостта на тези системи до такава степен, че да можете удобно да се отпуснете в тях през цялата година.

Reynaers Aluminium

В този гъсто населен и натоварен свят, акустичната изолация се превръща също в много важна тема. Благодарение на отличната си въздухонепропускливост, нашите алуминиеви системи значително намаляват нивата на шум, за да осигурят спокойствие, а с допълнителни уплътнения и скрити панти можете да подобрите характеристиките на прозорците още повече.

Reynaers Aluminium

Алуминиевите решения с нисък праг на Reynaers ви дават възможност да отговорите на изискванията за лесен достъп в почти всеки тип сграда, без загуба на изолационни характеристики. Необходима е много малко сила, за да отворите нашите прозорци и плъзгащи се врати, което ги прави перфектната комбинация за всички потребители. Освен това, с автоматично решение можете дори да управлявате вратите си с натискането на един бутон. Изключителен комфорт на една ръка разстояние.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *