Красива баня с декоративна мазилка от Caparol в душ зоната

г. Автор
Бранш: Мазилки
декоративни мазилки

Все по-често декоративните мазилки са предпочитани пред интериорните бои, независимо дали става въпрос за интериор в хол, детска стая или спалня.

А напоследък те са доста често търсени и за банята, особено за зоната на душа!

Представяме ви най-новия продукт на Caparol, с който без проблем ще преобразите банята си.

декоративни мазилки

PU 2K Sealer е двукомпонентно полиуретаново покритие, създадено специално за душ зоната.

Основната цел на този продукт е да предпази третираната повърхност от проникване на вода, влага, прах и агресивни вещества. Освен това има способността да запечатва малки пукнатини и да осигурява защита срещу надраскване и други повърхностни повреди. Независимо дали избирате декоративни техники, естествен камък, дърво или цимент, Caparol PU-2K Sealer Satin / Gloss е в състояние да издържи на всяка капка вода, без да се компрометира.

Продуктът се предлага в два финиша – матов и гланцов. Може да се полага върху стени, тавани и подови покрития. Прозрачен е и не променя цвета, структурата и блясъка на декоративната мазилка, използвана за основа.

PU 2K Sealer e устойчив на UV лъчи, пропусклив на водни пари, устойчив на алкални вещества и соли и лесен за нанасяне.

PU 2K Sealer e съвместим с по-голямата част от декоративните техники на бранда: Arte Noblissima, Arte Fino , StuccoDecor Di Perla, Stucco Eleganza и др. Пълният списък на декоративните техники може да видите като кликнете на снимката по-долу.

декоративни мазилки

За допълнителни въпроси може да се свържете с търговските представители на Caparol или да посетите шоурума им, където ще видите и мострени пана.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *