Little Giant Ladder Systems – лидер в производството на многофункционални стълби

г. Автор
Бранш: Стълби
Little giant
За стълбата към успеха, удобството и безопасността на нашите клиенти

Little Giant Ladder Systems са една от най-бързо развиващите се компании в производството на стълби. Само за няколко години Малкият гигант успява да се превърне в петия най-голям производител на многофункционални стълби в света.

Стълбата към успеха

През 1970 г. Harold „Hal“ Wing среща немски художник с интересна идея за нов примитивен прототип на стълба. Харолд подобрява модела и го превръща в най-безопасното и гъвкаво средство, осигуряващо 24 различни позиции на най-известната стълба в света.

Със своята съпруга Бриджит и техните 7 деца, превръщат семейната фирма в една от най-успешните компании, изработваща професионален клас стълби и превръщащи Litlle Giant Lader Sistem в най-добрата, качествена и безопасна стълба в света.

Little Giant Ladder Systems в България

Превръщайки се в динамично развиваща се фирма, демонстрираща новата и иновативна система, млад и амбициозен екип започва да внася в България продуктите на Little Giant Ladder Systems първоначално за приятели и познати. След нарастващия интерес, компанията фокусира вниманието си да прави продуктите и услугите по поръчка по-достъпни. Така цялата гама продукти намира своя ниша и в България. Днес е една от водещите фирми, революционно стъпили на пазара в сегмента на предлаганите от фирмата системи.

Little-Giant-Ladder-Systems

Изберете качеството и сигурността на Little Giant Ladder Systems най-леките, удобни и безопасни стълби за вас и вашия бизнес.

Избирайки един от световните лидери в производството на всички видове алуминиеви стълби, си осигурявате пет стълби в една с безброй опции и възможности.

Little Giant Ladder System

LEVELER – нашата гордост! Нашата 5-степенна многофункционална стълба!

Нейните възможности:
– А – рамка;
– 90 градусов режим;
– Режим стъпало;
– Режим скеле;
– Удължена стълба.


Има множество опции в зависимост от използването, размера, материала и други аспекти, за които трябва да внимавате при правилния избор на стълба. Да, но не и в този случай! Избирайки LEVELER ще получите алуминиеви стълби на най-добри цени, както за промишлена, така и за битова употреба. Във всеки модел на стълбище можете да избирате между няколко опции – като брой стъпала, височина и ширина. Проверете информационния лист на всяка алуминиева стълба, за да знаете повече за теглото и специалните й условия. Всички наши алуминиеви стълби отговарят на стандарта за производството на стълби.

Little-Giant-Ladder-Systems

Освен високо качество и широко разнообразие на стълби за всяка нужда Little Giant Ladder Systems проектира и произвежда всички необходими аксесоари към своите продукти.

Алуминиева скоба

Благодарение на това иновативно решение, инсталирайки скобата, може да получите от една стълба две такива, които от своя страна образуват своеобразно скеле, за което ще ви е необходимо единствено алуминиева платформа.

Алуминиева платформа за скеле

Тя е телескопична и се разгъва от 250 до 450 см за ваше удобство и сигурност. Издържа до 135 кг.

Little Giant – Работна платформа
Вече не е необходимо да сте акробат, опитвайки се да се задържите върху стълбата с кофа боя в ръка. Алуминиевият аксесоар за стъпване и по-голяма устойчивост е изключително удобен и издържа до 180 кг. Може да бъде използван и за поставяне на инструменти и материали.

Little Giant Ladder Systems

Little Giant -Работна табла
Изключително удобен аксесоар за поставяне на инструменти и материали. Бързо, лесно и удобно използване. Внимание! Не стъпвайте и не сядайте върху таблата. Използвайте нашата работна платформа!

Little Giant Ladder Systems

Little Giant – Резервоар за течности
Практичен и компактен, той е предназначен за използване на стълби в двураменна позиция и гарантира вашата свобода на работа, без разливи, петна и тежки съдове.

Little Giant Ladder Systems

Little Giant Ladder – винаги висок клас качество!

Пълната гама продукти на Little Giant Ladder Systems за повдигане може да разгледате на www.littlegiantladder.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *