Little Giant стълби от фибростъкло – леки, здрави и устойчиви!

г. Автор
Бранш: Стълби
HyperLiteSumo-M28

Първи в света!

Стъпка нагоре с Little Giant стълба от фибростъкло

Стълбите на Little Giant Ladder Systems са сред най-признатите марки за стълби в света, доказали своето качество в над 50 държави.

Ние предлагаме най-големия асортимент професионални стълби за улесняване на нашите клиенти, които имат нужда да направят стъпка нагоре.

Предимства на стълбите от фибростъкло:

– Патентованата оплетка на нишките позволява да се запази здравината и стабилността на продукта, като в същото време остава лек и лесно преносим;
– Всички модели са електрически непроводими;
– Изключително издръжливи – товароносимост до 150 кг на стъпало;
– Устойчиви на атмосферни условия;
– Устойчиви на пламък

Избери модел

Little Giant Ladder Systems гарантира на своите клиенти, че изискванията за сигурност са в основаната на нашата философия. Всички продукти са тествани и сертифицирани в съответствие с действащите разпоредби за предотвратяване на злополуки. Стълбите ни са с гаранция за контрол на качеството и дизайн, който винаги следва спокойствието и сигурността на клиентите.
Модели Little Giant от фибростъкло:

HYPERLITE SUMO FIBERGLASS LADDER

Featured-HyperLiteSumo

Уникалният модел Hyper Lite Sumo  е единствената стълба в света, която се удължава със специална патентована система за изравняване -Sumo. Little Giant Hyper Lite Sumo е с изключителна стабилност, съчетана с олекотена конструкция от фибростъкло. Със своята лесна за употреба изравнителна функция, този модел предпазва нашите клиенти от злополуки и наранявания на работното място или вкъщи, като същевременно осигурява ефективност, необходима за всяка работа.

Със системата Sumo Stance тази стълба може да се нивелира и да се използва на всякакви терени.

Подходяща е за работа на далекопроводни стълбове, външно строителство, покриви и други.

KING KOMBO

king-combo

Little Giant King Kombo 3 в 1
от фибростъкло е първата проектирана и създадена стълба в света, която може да бъде удължена, наклонена и двустранна стълба. Тя запазва своите качества за удобство и практичност. Многофункционалната стълба е с приставки за подпиране на ъгли и стълбове. Използва се предимно за вътрешни инсталации и ремонти. Издържа до 150 кг. тегло. Предлаганите модели са с дължина от 150 см. и 180 см. Позволява да се работи в тесни помещения, между стени, подпокривни и тавански помещения.

SAFETY CAGE – FIBERGLASS LADDER

Safety-CAGE-M4

Както и името подсказва, стълбата Little Giant Safety Cage е вашият съюзник, когато търсите начин да увеличите безопасността при използването на стълбата, на работното място или вкъщи. Safety Cage предпазва работниците от най-честите причини за работна злополука. Изработена от електро-непроводима сплав от фибростъкло и смола, с голяма здравина, тази стълба е по-мобилна и лека от други варианти, като платформа и скеле. Издържа до 170 кг. Изключително подходяща е за дълготрайна и по-продължителна работа, която изисква 360 градуса достъп.

Little Giant Ladder Systems е гаранция за висока ефективност и сигурна безопасност. Наша грижа е бързо и сигурно решение за всяка стъпка нагоре. Наша грижа е клиентите ни да са здраво стъпили и на най-труднодостъпното място. Наша грижа е да получавате висококачествени продукти на нормални цени.

Little Giant Ladder Systems е компания насочена към безопасност и сигурност,  висока социална ангажираност, участваща в различни кампании и благотворителни инициативи. Последната благотворителна кампания, на която Little Giant Ladder Systems е спонсор бе Благотворителния бал на строителите и архитектите в България, организиран в подкрепа на Катедрала „Св. Александър Невски“ в София.

Little Giant Ladder Systems синоним на качество, безопасност и удобство!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *