Магазини Градиво с атрактивни предложения

г. Автор
Магазини Градиво

В обектите нa Топливо АД под бранда Градиво – магазин ГРАДИВО – Видини кули в София, магазин Градиво-Бургас и магазин Градиво-Варна, все по-популярна и използвана става услугата за отдаване под наем на инструменти и машини.

В магазини Градиво се предлагат  изключително качествените професионални ръчни електроинструменти на реномираната марка HILTI – циркуляри, перфоратори, фрези, къртачи, миксери, шлайфмашини, инструменти за директен монтаж, както и лека механизация като фугорези, машини за рязане на тухли, трамбовки, миксери за бетон.

Магазини Градиво

Имате възможност да се възползвате от предложените гъвкави схеми с различни срокове за наемане на техниката в зависимост от  вашите нужди и конкретните условия. Намалените с 25% наемни цени са изключително атрактивни. За фирмите, които са в договорни отношения с Топливо АД процедурата е изключително опростена, като са отпаднали всички утежняващи условия. Фирмените служители в центровете ще се съобразят с всичките ви изисквания и ще ви предложат всякакъв вид консултации и инструктаж за работа с техниката. Наемът и плащането се осъществяват лесно и бързо на място в обекта. Подробности за процеса на наемане, както и цени можете да намерите на фирмения сайт www.toplivo.bg.

Магазини Градиво

„За нас е важно всеки майстор да може да изпълни качествено и в срок всяка строителна или ремонтна дейност в дома или на обекта. Нашите продукти и услуги ще продължават да бъдат ориентирани към удобството и комфорта на потребителите. Пожелаваме много часове творческо вдъхновение и отлични резултати с нашите инструменти!“, коментират от Топливо АД.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *